Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota 30 la pariuri pentru 1 solist in Romania vs. Malta

Dupa meciul complicat cu Spania de acum cateva zile de pe National Arena, elevii lui Contra vor avea o disputa teoretic mult mai usoara cu Malta, la Ploiesti. Orice rezultat in afara de victorie ar fi un mare esec pentru "tricolori" care au nevoie de cele 3 puncte pentru a ramane in cursa pentru locul secund. Daca nu ai cont la pariuri pe Betfair te poti inscrie acum pentru a profita de cota speciala 30 la victorie Romania vs. Malta.
cota marita romania malta
Popular
Castiga pana la 150 RON cu doar 5 RON pariati pe cota speciala.
Cota marita 30
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza pe Romania la cota 30
Romania - Malta
September 08,2019
19:00

Romania s-a pregatit intens pentru meciul de joi cu Spania, a avut mari sperante ca poate scoate un rezultat pozitiv, insa intr-un final diferenta mare de valoare si-a spus cuvantul, ibericii au castiga cu 2-1. Calificarea inca se joaca, acum „tricolorii” au cazut pe locul 4, sub Spania, Suedia si Norvegia, dar cele doua din Nord se vor intalni in urmatoarea runda. Malta nu poate incurca echipele bune, pana acum singura victoria a venit in fata celor din Insulele Feroe. Deci practic maltezii vin in aceasta deplasare doar cu gandul sa joace bine si sa se faca remarcati, insa alt obiectiv nu au in plan, poate doar sa evite ultima pozitie. Romania vs. Malta nu a fost un duel tocmai des intalnit la nivelul celor doua selectionate, de aceea confruntarea din tur este singura, iar atunci am batut clar cu 4-0, un motiv in plus ca specialistii la pariuri sa ofere o cota atat de mica la 1 solist.

Nu avem cum sa ne gandim la alt rezultat decat victoria Romaniei, probabil selectionerul Contra va schimba masiv primul 11 folosit joi seara, ceea ce e un lucru bun din mai multe motive. Jucatorii care vor intra vor fi odihniti si multi spun ca cei care au stat atunci pe banca ar fi trebuit sa fie titulari. Daca cumva nu ti-ai deschis un cont la Betfair pana acum, poate ca e momentul sa o faci. Cel putin daca vrei sa mizezi pe victoria Romania cu Malta la o cota multa marita de 30. Nu uita la inscriere sa folosesti codul special mentionat mai jos. Poti miza cel mult 5 RON pe aceasta oferta iar castigul este acordat sub forma de pariu gratuit.

Cota marita la pariuri Romania vs. Malta

  1. Deschide un cont nou la Betfair de aici folosind codul ZFBNME
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victoria Romaniei
  3. Daca pariul este castigator, vei primi miza cash inapoi, iar restul banilor pana la 150 RON ca freebet
  4. Pariul gratuit poate fi retras doar dupa ce este pariat o data la cota minima 1.20
Pariaza pe Romania la cota 30