Cota uriasa 50 pentru victorie Romania cu Serbia

Cu un stadion plin in spate, un gazon perfect si un moral bun, Romania are toate sansele sa faca meciului anului si sa o bata pe Serbia pentru a cuceri prima pozitie in grupa. Pentru victoria Romaniei primim cota 50.0 la Sportingbet prin care ne putem alege cu un freebet de pana la 200 RON.
cota marita romania serbia sportingbet
Exclusiv
Pariaza 4 RON pe victorie Romania si castiga 200 RON freebet
Cota marita 50
Miza maxima 4 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
Romania - Serbia
October 14,2018
16:00

Romania a fost aproape de o mare rusine in urma cu cateva zile in Lituania, dar intr-un final a obtinut victoria si punctele de care avea mare nevoie pentru a o mentine in cursa pentru primul loc. Serbia este clar cea mai buna echipa din aceasta grupa, are 7 puncte si un avantaj de 2 puncte fata de selectionata noastra. Asadar pentru a face schimb de locuri in clasament este nevoie de o victorie pentru tricolori. Romania a aratat bine in jocul tur din Serbia, incheiat 2-2, acum pe teren propriu si cu cateva absente de notat la oaspeti ne putem astepta la un rezultat pozitiv pentru noi.

Serbia are per total jucatori mai buni ca cei ai Romaniei, dar nu se pot baza pe cei mai buni in deplasarea de la Bucuresti si nici atitudinea lor nu a parut una grozava in Liga Natiunilor, in sensul in care ei oricum se pot califica si din preliminarii la Euro2020. Pentru tricolori este mult mai importanta aceasta intrecere, deci automat si acest meci. Avem incredere in elevii lui Contra ca pot obtine victoria iar pe Sportingbet clientii care isi deschid un cont nou au parte de o cota marita 50.0 pentru 1 solist. Pariaza pe cota normala si daca Romania castiga te poti alege cu pana la 200 RON freebet cu o investitie de doar 4 RON.

Profita de cota marita 50 Romania cu Serbia

  1. Deschide un cont nou la Sportingbet doar de pe acest link
  2. Pariaza cel mult 4 RON pe victorie Romania la cota normala afisata pe site
  3. Daca Romania obtine victoria, primesti cash castigul din cota normala, iar restul pana la 200 RON sub forma de FREEBET
  4. Freebet-ul trebuie pariat o singura data pe orice cota
Pariaza