Cea mai mare cota pentru victorie Romania vs Serbia

Chiar daca Romania nu a jucat senzational in Lituania, a obtinut victoria si are un moral ridicat inainte de confruntarea cu Serbia. Pentru a trece pe primul loc "tricolorii" au nevoie de cele 3 puncte iar la Betfair avem o cota uriasa la 1 solist.
cota marita romania serbia betfair
Excelent
Pariaza 5 RON pe victorie Romania si obtine 300 RON freebet
Cota marita 60
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
Romania - Serbia
October 14,2018
16:00

Romania vine dupa o victorie chinuita in Lituania, desi la pauza si pana spre final „tricolorii” au condus, dar cu 10 minute inainte de final lituanienii au reusit egalarea care parea sa distruga tot ce a construit Contra. Introdus in a 2-a parte, Maxim, decarul nationalei a reusit sa aduca victoria tarii noastre cu o reusita foarte frumoasa in minutele aditionale. Serbia desi nu da o prea mare importanta competitiei a reusit inca o victorie, de data aceasta pe terenul celor din Muntenegru cu scorul de 2-0. Cele doua selectionate s-au intalnit in urma cu o luna la Belgrad unde au remizat, 2-2.

Ati putea zice la prima vedere ca Romania nu are nicio sansa in fata Serbiei insa nu este chiar asa, cel putin asta zic specialistii care ofera cote echilibrate la pariurile 1X2. Sarbii sunt usor favoriti, in timp ce romanii au cota 2.62 la victorie. Daca ai incredere in echipa condusa de Cosmin Contra atunci iti recomandam sa mizezi pe cea mai mare cota la pariuri pentru victoria Romaniei, oferita de Betfair. Deschide un cont nou, pariaza cota normala cel mult 5 RON si daca tricolorii castiga te alegi cu un freebet de pana la 300 RON.

Cea mai mare cota la pariuri pentru victorie Romania vs Serbia

  1. Deschide un cont nou la Betfair folosind codul ZFBNGB
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie Romania la cota normala
  3. Daca Romania obtine un succes miza ta va fi returnata cash, iar restul pana la 300 RON, sub forma de freebet
  4. Freebet-ul trebuie pariat o singura data pe cota minima 1.20, apoi castigul poate fi retras
Pariaza