Cea mai mare cota la victorie pentru Romania cu Lituania

Romania beneficiaza de o cota marita la victorie in deplasarea din Lituania. Cu doar 2 puncte pana acum, elevii lui Contra au doar varianta victoriei contra celei mai slabe nationale a grupei. Cota normala a "tricolorilor" este 1.44 dar acum poti profita de cota marita 45.
cota marita romania lituania betfair
Excelent
Cu 5 RON pariati obtii 225 RON freebet
Cota marita 45
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
Lituania - Romania
October 11,2018
21:45

Lituania nu a obtinut niciun punct pana acum, nici macar nu a reusit sa dea gol, echipa pare impacata cu faptul ca nu poate reusi mai mult in Liga Natiunilor si credem ca pana la finalul campaniei va incerca tot felul de strategii si jucatori pentru a pregati preliminariile Euro 2020. Romania nu a cunoscut gustul victoriei in Grupa a 4-a, totusi prin cele 2 egaluri ramane in carti pentru castigarea grupei, diferenta de primul loc este de doar 2 puncte. Cele doua nationale s-au intalnit cel mai recent in 2016, intr-o confruntare amicala castigata pana la urma cu 1-0 de romani.

Chiar daca joaca in deplasare Romania e mare favorita sa ia toate cele 3 puncte de la Lituania, diferenta de valoare este evidenta si orice rezultat in afara de victorie este considerat un esec pentru selectionata tarii noastre. Daca nu esti inscris pe Betfair atunci credem noi ca a venit momentul sa o faci pentru ca ai o oferta foarte buna – cota 45 la victorie pentru Romania in Lituania. Pariezi pe cota normala cel mult 5 RON si te alegi cu un freebet ce poate ajunge pana la 225 RON. Nu uita cand iti deschizi contul sa folosesti codul special ZFBNGA.

Profita de cea mai mare cota pentru Romania cu Lituania

  1. Deschide un cont nou la Betfair folosind codul ZFBNGA
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie Romania cu Lituania la cota normala
  3. Daca castigi pariul miza va fi returnata cash iar restul de bani pana la 225 RON, sub forma de freebet
Pariaza