Cota marita la pariuri pentru victoria Romaniei vs Lituania

Romania joaca al 3-lea meci din Liga Natiunilor joi seara de la ora 21:45 in deplasare cu Lituania iar agentia de pariuri online 888 ofera cota marita 7 pentru "tricolori". Cu o investitie de doar 25 RON te poti alege cu un bonus de pana la 175 RON.
cota marita romania lituania 888
Nou
Cu 25 RON pariati pe Romania obtii 175 RON bonus
Cota marita 7
Miza admisa 25 RON
Castig sub forma de Bonus
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
Lituania - Romania
October 11,2018
21:45

Saptamana decisiva pentru echipa noastra nationala, daca din aceasta dubla Romania nu vine cu macar 4 puncte ne putem lua adio de la castigarea grupei din Liga Natiunilor. Nu ar fi o mare tragedie insa fanii si conducerea FRF au asteptari ridicate de la Contra si baietii lui. Primul test din aceasta saptamana este in Lituania, acolo „tricolorii” se duc doar cu gandul la cele 3 puncte pentru ca intalnesc cel mai slab adversar posibil din aceasta grupa. Lituania nu are niciun punct si niciun gol marcat pana acum deci pare o victima sigura in fata selectionatei Romaniei.

Orice rezultat in afara de victorie Romania in meciul din Lituania ar fi considerat un mare esec de toate persoanele implicate in fenomen si ar putea aduce o atmosfera neplacuta in cadrul grupului. Credem ca „tricolorii” vor face tot posibilul pentru a castiga un meci in care pana la urma pornesc cu prima sansa. Daca iti deschizi un cont nou la 888sport poti sa pariezi 25 RON pe victoria Romaniei si sa castigi 175 RON bonus. Asadar Romania are la 888sport cota marita 7 sa obtina victoria in deplasarea din Lituania.

Profita de cota marita la pariuri pentru Romania vs Lituania

  1. Deschide un cont nou la 888sport de aici
  2. Pariaza la cota normala pe victorie Romania in meciul cu Lituania
  3. Miza admisa este de 25 RON
  4. Daca pariul e castigator te alegi cu un bonus de pana la 175 RON
Pariaza