Pariuri online

Cota marita la pariuri pentru victorie Romania vs Georgia 2-6-2021

De miercuri incep meciurile amicale intre echipele nationale, iar Betfair ne aduce o cota marita la pariuri pentru Romania vs Georgia din 2-6-2021. Pariaza pe cota marita si poti castiga pana la 250 RON freebet prin victoria Romaniei.


Romania trece printr-o perioada destul de slaba, nici nu au inceput bine calificarile pentru Cupa Mondiala si deja sansele noastre sunt foarte mici dupa cele 2 infrangeri suferite cu Germania si Armenia. Dupa 3 etape “tricolorii” se afla pe locul 4 cu doar 3 puncte obtinute, sub Armenia, Macedonia de Nord si Germania.

Georgia are o serie de nu mai putin de 8 meciuri fara victorie intr-un meci oficial, ultima data cand a castigat se intampla in octombrie 2020, un 1-0 pe teren propriu cu Belarus. In grupa de calificare pentru CM, Georgia a acumulat un singur punct in 3 partide.

La pariuri Romania vs Georgia nationala noastra este clar favorita, in toata istoria nu am pierdut niciodata in fata celor din Georgia.

Pare un meci accesibil pentru selectionata lui Radoi, chiar daca este doar un amical, o victorie ar prinde extrem de bine jucatorilor pentru a avea un moral mai bun in urmatoarele partide.

Inscrie-te acum pe Betfair Romania pentru a juca pe victorie Romania la cota marita 10.0. Oferta se adreseaza exclusiv clientilor noi care folosesc codul promotional la inregistrare. Miza maxima acceptata este de 25 RON iar castigul de pana la 250 RON ca fi acordat sub forma de FREEBET cu rulaj x1.

Cota marita la pariuri pentru victorie Romania vs Georgia 2-6-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul special: ZFBNTU
  2. Plaseaza un pariu de cel mult 25 RON pe victorie Romania (la cota normala afisata pe site)
  3. Daca pariul tau este castigator, miza iti fi rambursata cash, iar restul banilor de pana la 250 RON ca freebet cu rulaj x1 la cota minima 1.20

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.