Cota marita pentru victoria Barcelonei impotriva Celtei Vigo


In tur cele doua au remizat

Joi, incepand cu ora 22:30, va avea loc a doua mansa a optimii de finala din Copa del Rey dintre Barcelona si Celta  Vigo. Turul s-a disputat in urma cu o saptamana, cand s-a inregistrat un rezultat de egalitate cu doua goluri. Acum cu siguranta tehnicianul Ernesto Valverde va introduce jucatori mai experimentati, care vor sti sa faca diferenta.

O victorie a catalanilor in acest meci este foarte probabila, astfel casa de pariuri Betfair oferind o promotie de care se vor putea bucura doar cei care se vor inregistra la aceasta folosind codul ZFBNAE. Respectivii vor beneficia de cota 4.00 pentru victoria Barcelonei. Dupa inregistrare trebuie sa efectuezi un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe victoria catalanilor in meciul din optimile de finala ale Copa del Rey. Miza maxima care se ia in calcul pentru cota marita este 50 lei.

BetfairCatalanii se incurca rar pe teren propriu

Pariază acum

Intrucat succesul gazdelor este foarte probabil, ar trebui sa profiti la maxim de cota marita pentru victoria Barcelonei contra Celtei Vigo.

In cazul in care catalanii se vor impune vei obtine maxim 200 lei. Astfel, miza va fi rambursata cash, iar profitul ti se va  credita ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 90 zile pe o cota minima de 1.2. In cazul in care preferi un bilet multiplu, tine cont ca fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Pariul folosind freebetul trebuie plasat, de asemenea, din piata Sportsbook, daca acesta va fi castigator creditandu-se doar profitul, nu si valoarea freebetului.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul ZFBNAE
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Copa del Rey (Linkuri rapide)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei impotriva Celtei Vigo
  6. Daca pariul este castigator vei obtine maxim 200 lei

Castigi aproape sigur