Pariuri online

Cota marita 5 pentru peste 2.5 goluri in cele doua semifinale UEL

In aceasta seara se joaca mansa retur din semifinalele UEFA Europa League, Arsenal vs. Villarreal si AS Roma vs. Manchester United. Saptamana trecuta in ambele partide am avut parte de cel putin 3 reusite. Baumbet ne ofera cota marita 5.00 pentru peste 2.5 goluri in meciurile din aceasta seara.


Astazi aflam finalistele din aceasta editie de Europa League. De la ora 22:00 se joaca Arsenal – Villarreal si AS Roma – Manchester United. “Diavolii” sunt cu un pas in finala dupa victoria la scor din partida tur, in schimb la Arsenal – Villarreal mai sunt necunoscute, pentru ca diferenta din tur este de doar un gol pentru spanioli.

Am avut parte de foarte multe goluri in urma cu o saptamana, in fiecare eveniment s-au marcat cel putin 3 goluri. Pentru acelasi scenariu, Baumbet ne ofera o cota combo marita de 5.

Oferta de cote marite poate fi gasita pe prima pagina, in sectiunea MEGA COTE > CEA MAI MARE COTA > ANTEPOST.

Sansele ca aceste pariuri sa iasa sunt foarte bune, asta daca ne luam dupa partidele din tur, la cum s-a jucat atunci este foarte probabil sa vedem din nou multe goluri. De exemplu la Roma cu United nu credem ca va exista tensiune dupa rezultatul din tur, United e deja calificata si se pot marca multe goluri. La Arsenal cu Villarreal oaspetii au nevoie de gol in deplasare pentru a avea sanse si mai mari la calificare.

In orice caz credem ca peste 2.5 goluri in fiecare din aceste 2 meciuri din semifinalele Europa League este ceva realizabil fara prea mari probleme.

Cota marita 5 pentru peste 2.5 goluri in cele doua semifinale UEL

  1. Intra in contul tau Baumbet (click aici daca nu ai cont)
  2. Pariaza la cota speciala 5.00 pentru minim 3 goluri in fiecare din cele 3 semifinalele Europa League
  3. Poti miza cel mult 15 RON
  4. Castigul este sub forma de bani reali

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.