Obtine pana la 250 RON freebet cu victoria lui FCSB

FCSB are de luat o revansa in fata lui FC Hermannstadt, in sezonul trecut de Cupa Romaniei, "ros-albastrii" au fost umiliti in sferturi scor 0-3. Acum meciul are loc in Liga 1 unde FCSB are mare nevoie de puncte, puncte ce pot fi obtinute fara prea mari probleme daca ne uitam pe forma nou-promovatei.
cota marita fcsb la betfair
Popular
Pariaza 5 RON pentru un castig de 250 RON freebet
Cota marita 50
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
FC Hermannstadt - FCSB
September 30,2018
21:00

FC Hermannstadt incepuse campionatul destul de bine pentru o nou-promovata insa de ceva timp au aparut probleme, iar ultimele 4 runde au fost pierdute. Seria de infrangeri a fost intrerupta de victoria din Cupa de la Academica Clinceni, scor 2-0. De partea opusa FCSB ocupa primul loc in Liga 1 si vine dupa 2 victorii care nu au impresionat dar au ajutat echipa, este vorba de succesul din weekend-ul trecut, cu Dunarea Calarasi dar si de succesul de joi din Cupa cu Unirea Alba Iulia. Cum spuneam in introducerea articolului, cele doua cluburi s-au intalnit in sezonul trecut de Cupa Romaniei pe cand Hermannstadt era in liga a 2-a, atunci FCSB s-a facut de ras si a ratat calificarea.

Chiar daca este pe primul loc FCSB nu poate sta linistita pentru ca are doar un punct avans fata de locul 2 si doua puncte avans fata de locul al treilea. Primul pas pe care trebuie sa-l faca bucurestenii pentru a ramane pe locul 1 este sa treaca de FC Hermannstadt care pana la urma este doar o nou-promovata aflata in criza. La agentia de pariuri online Betfair primim cota marita 50.0 pentru victoria lui FCSB in deplasare FC Hermannstadt. Deschide un cont folosind codul ZFBNFW si pariaza la cota normala pe victorie FCSB cel mult 5 RON iar daca selectia e „verde” primesti pana la 250 RON freebet.

  1. Deschide un cont nou la Betfair folosind ZFBNFW
  2. Pariaza la cota normala pe 2 solist in FC Hermannstadt – FCSB
  3. Miza max. 5 RON
  4. Daca pariul este castigat primesti cash miza din cota normala, iar restul pana la 250 RON sub forma de freebet
Pariaza