Cota marita pentru cel putin o reusita in Supercupa Europei

Incepand cu anul 1995, o singura partida din Supercupa Europei se incheia fara gol in primele 90 minute. In 3 din ultimii 4 ani pentru acest trofeu s-au duelat formatii din Spania, anul trecut “intrusa” numindu-se Manchester United, invinsa fiind cu 1-2 de Real Madrid.
cota marita real atletico betfair
Excelent
Riscul asumat este foarte mic
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 150 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza

Aceeasi echipa din Madrid va incerca acum sa castige a patra Supercupa a Europei in ultimii 5 ani, adversara sa fiind rivala sa locala Atletico Madrid, castigatoarea Europa League de sezonul trecut.In cazul in care nu stii ce sa pariezi la acest derby sau pariul ochit are o cota prea mica, casa de pariuri Betfair vine cu solutia, oferindu-ti cota 30.0 pentru minim un gol marcat in timp regulamentar. La promotie esti eligibil daca te vei inregistra la Betfair folosind codul ZFBNFF. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe faptul ca se va marca minim un gol in timp regulamentar in meciul dintre Real Madrid si Atletico Madrid.

Cel mult 5 lei se au in considerare in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca se va marca in timp regulamentar in Supercupa Europei vei obtine 150 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata cash instant, in vreme ce restul de 145 lei ti se va credita sub forma de freebet in termen de 24 ore. Sigur, poti plasa si o miza mai mare de 5 lei, insa diferenta iti va fi calculata la cota de pe site, care e una destul de mica. Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2 in maxim 30 zile, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana miercuri, ora 22:00, utilizand codul ZFBNFF
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. UEFA Super Cupa (Cupoane recomandate)
  5. Pariaza pe optiunea “Peste 0.5 goluri” in meciul dintre Real Madrid si Atletico Madrid
Pariaza