Cota marita pentru 3 favorite din Liga Campionilor

Champions League revine cu etapa a 2-a dupa o saptamana de pauza. Avem cateva dueluri dezechilibrate in care vom miza pe favoriti. Daca si voi va ganditi la victoriile lui Bayern, Real si Man United atunci trebuie sa luati in considerare oferta de la Betfair.
cote marite bayern real mu la betfair
Popular
Cu 5 RON poti castiga pana la 350 RON freebet
Cota marita 70
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
Bayern, Real si Man United
October 02,2018
22:00

Bayern Munchen joaca cu Ajax pe teren propriu, ambele echipe au luat 3 puncte din prima runda, insa bavarezii sunt cei care au avut un meci mult mai greu pe terenul celor de la Benfica. De la valoarea jucatorilor pana la sprijinul suporterilor, toate argumentele sunt pentru Bayern sa castige cu echipa de tineri a lui Ajax.

Real Madrid a debutat in competitie ca o adevarata campioana, a castigat scor 3-0 cu AS Roma iar acum in runda #2 joaca in deplasare la TSKA Moscova – daca deplasarea avea loc in luna decembrie sau finalul lui noiembrie am fi zis ca madrilenii vor avea o disputa complicata, dar asa, pe o vreme ok, credem ca Real va veni cu toate punctele acasa.

Poate ca este cam devreme sa ne facem o idee despre parcursul lui United in Champions League, insa putem spune ca vedem o alta dorinta a jucatorilor in aceasta competitie fata de Premier League. Poate ca Mourinho crede ca are mai multe sanse de succes in UCL. MU joaca marti cu Valencia, un meci nu tocmai usor, insa la ce resurse au „diavolii”, se pot impune.

Cota normala pentru acest combo: Bayern, Real si United are in jur de 2.36, dar daca faceti acest bilet pe Betfair atunci puteti profita de cota marita la 70.0. Oferta este doar pentru clientii noi care se inregistreaza folosind codul ZFBNFX. Fa un bilet cu cei 3 solisti si pariaza cel mult 5 RON, la cota normala. Daca biletul este castigator primesti cash castigul din cota normala, iar restul pana la 350 RON sub forma de freebet.

  1. Deschide un cont la Betfair folosind codul ZFBNFX
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie Bayern, Real si United, pe un singur bilet, la cota normala
  3. Daca biletul este castigat primesti pana la 350 RON freebet
Pariaza