Cota marita pentru gol marcat in Liverpool - Man City

Golurile nu ar trebuie sa se lase mult asteptate in Liverpool vs Manchester City, doua echipe ultra-ofensive ce se bat pentru titlu in Premier League. La agentia de pariuri online Circus primim cota marita 70.0 pentru peste 0.5 goluri marcate iar castigul este cash.
cota marita liverpool city circus
Excelent
Pariaza 1 RON si obtine 70 RON cash
Cota marita 70
Miza maxima 1 RON
Castig sub forma de Bani reali
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
Liverpool - Manchester City
October 07,2018
18:30

Liverpool a pierdut la mijlocul saptamanii in Champions League in deplasare la Napoli si a ajuns astfel la 3 meciuri consecutive fara succes. In campionat situatia pentru „cormorani” este destul de buna, chiar foarte buna, elevii lui Klopp ocupa locul secund cu 6 victorii si un egal. De partea opusa Manchester City a reusit sa castige marti la Hoffenheim, desi dupa scor pare o victorie chinuita nu a fost asa, „cetatenii” puteau marca mult mai multe goluri. City vine dupa 4 victorii consecutive in toate competitiile si are nevoie de cel putin un punct pentru a-si pastra pozitia de lider.

Pentru cel putin un gol marcat in Liverpool – City avem cota marita 70.0 oferita de Circus, cu un castig potential sub forma de bani reali, fara rulaj. Ultima data cand cele doua cluburi nu au oferit nici macar o reusita s-a intamplat in 2010, insa de atunci am asistat la o multime de partide spectaculoase. Chiar in sezonul trecut de Premier League, am asistat la un duel cu 5 respectiv 7 goluri. De aceasta oferta pot profita doar clientii noi care se inscriu si pariaza cel mult 1 RON pe cota speciala.

Profita de cota marita 70 la gol marcat in Liverpool – City

  1. Deschide un cont nou la Circus de aici
  2. Intra in pagina speciala de cote marite
  3. Pariaza 1 RON pe optiunea „Total goluri: peste 0.5” de la Liverpool – Manchester City
  4. Daca selectia este castigatoare obtii 70 RON cash
Pariaza