Cota marita 50 pentru un gol marcat de Romania vs Lituania

Nu avem cea mai buna selectionata din istorie dar macar cu nationale precum cea din Lituania sa ne putem bucura si noi de victorie. Cel putin un gol marcat de Romania in deplasarea de joi seara are cota marita 50 la agentia online de pariuri Sportingbet.
cota marita lituania romania sportingbet
Exclusiv
Pariezi 4 RON pe cota marita si castigi 200 RON freebet
Cota marita 50
Miza maxima 4 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
Lituania - Romania
October 11,2018
21:45

Pentru Romania meciul din Lituania este extrem de important, dupa 2 rezultate de egalitate acum „tricolorii” au doar varianta victoriei pentru ca in urmatoarea runda vor evolua contra Serbiei, un meci mult mai complicat. Asadar pentru a spera la castigarea grupei din Liga Natiunilor, Romania trebuie mai intai sa o bata pe ultima clasata, Lituania, ceea ce nu poate fi prea greu de facut daca ne uitam pe ultimele rezultate. O singura data in toata istoria Lituania a reusit sa bata Romania, in rest avem doar victorii. Cota normala la gol marcat de Romania este de 1.17 insa avem o promotie speciala pentru acest pronostic.

Ce pariu poate fi mai simplu decat un gol marcat de favorita Romania contra Lituania? La Sportingbet avem cota mult marita la pariuri: 50.00 pentru peste 0.5 goluri marcate de Romania. Oferta este una exclusiva adica puteti sa profitat de cota marita doar daca va deschideti un cont nou de pe link-urile afisate in acest articol. Pariaza la cota normala pe minim un gol reusit de Romania iar daca selectia este „verde” primesti pana la 200 RON freebet. Poti paria cel mult 4 RON pe aceasta cota marita, iar freebet-ul trebuie pariat o singura data, iar profitul acestuia este cash.

Cota marita la gol marcat Romania vs Lituania

  1. Deschide un cont nou la Sportingbet doar de pe acest link
  2. Pariaza cel mult 4 RON pe selectia „Va inscrie echipa 2 vreun gol: Da” la cota normala
  3. Daca Romania da gol, castigul din cota normala este returnat cash, iar restul pana la 200 RON sub forma de freebet
Pariaza