Cota marita Leicester vs Swansea

Cota marita Leicester vs Swansea

Leicester este pe cale sa produca minunea in Premier League, iar casa de pariuri Netbet tine sa puncteze si ea cum stie mai bine acest eveniment.

Mai exact, la meciul dintre Leicester si Swansea, care va avea loc duminica, incepand cu ora 18:15, vi se ofera o cota marita pe faptul ca ambele vor inscrie. Cota in cadrul promotiei ca asta sa se intample este 2.6, fata de 2.1, cat este acum in mod normal.

In mod teoretic, se anunta un meci spectaculos, Swansea inscriind in 7 din ultimele 8 partide de Premier League, in vreme ce Leicester a facut asta in ultimele 14 meciuri din campionat.

Pasii ce trebuie facuti pentru a beneficia de aceasta cota marita Leicester vs Swansea

Accesati Netbet –> Logati-va –> Promotii –> Gooool: Leicester City vs Swansea City –> Inscriere –> Pariaza pe meci (la cota normala)

Profita acum de cota marita!

Precizari

  • Miza maxima eligibila pentru cota speciala este 20 lei!
  • Pariurile live nu sunt eligibile pentru promotie!
  • Calculul bonusului: (cota speciala – cota din momentul plasarii pariului) X miza!
  • Bonusul va fi primit in decurs de 72 ore de la data incheierii promotiei!
  • Acesta este valabil timp de 7 zile din  momentul primirii!
  • Bonusul trebuie pariat de 6 ori pe o cota minima de 1.8 inainte de a putea fi retras!
  • In cazul biletelor multiple, fiecare selectie trebuie sa aiba cel putin cota 1.8!
  • Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai, cat si biletele simple (cu o singura selectie) pe Handicap sau Under/Over nu vor fi luate in considerare la rulaj!
  • La fel si cele anulate sau la care ati solicitat Cash Out!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Rambursare la pariurile necastigatoare pe baschet Eligibile sunt 3 competitii Probabil te-ai confruntat cu situatii in care ai plasat un pariu pe un meci, echipa pe care ai pariat sa conduca o mare parte a lui, iar pe final sa se relaxeze si sa piar...
Dezgheata comorile 888 pentru un IPHONE X si pana la 2.000 RON zilnic Poti participa la promotie jucand la pariuri, casino sau poker Unul din cele mai renumite branduri din domeniul jocurilor de noroc, 888.ro, vine in aceasta iarna cu o promotie dedicata atat clientilo...
Multiplele imbunatatite – luni, 11 decembrie Profita de multiplele marite doar in cursul zilei de luni Asa cum multi dintre voi v-ati obisnuit deja, una din cele mai populare case de pariuri online din Romania, Unibet, ne propune in fiecare zi ...