Cota marita Leicester vs Swansea

Cota marita Leicester vs Swansea

Leicester este pe cale sa produca minunea in Premier League, iar casa de pariuri Netbet tine sa puncteze si ea cum stie mai bine acest eveniment.

Mai exact, la meciul dintre Leicester si Swansea, care va avea loc duminica, incepand cu ora 18:15, vi se ofera o cota marita pe faptul ca ambele vor inscrie. Cota in cadrul promotiei ca asta sa se intample este 2.6, fata de 2.1, cat este acum in mod normal.

In mod teoretic, se anunta un meci spectaculos, Swansea inscriind in 7 din ultimele 8 partide de Premier League, in vreme ce Leicester a facut asta in ultimele 14 meciuri din campionat.

Pasii ce trebuie facuti pentru a beneficia de aceasta cota marita Leicester vs Swansea

Accesati Netbet –> Logati-va –> Promotii –> Gooool: Leicester City vs Swansea City –> Inscriere –> Pariaza pe meci (la cota normala)

Profita acum de cota marita!

Precizari

  • Miza maxima eligibila pentru cota speciala este 20 lei!
  • Pariurile live nu sunt eligibile pentru promotie!
  • Calculul bonusului: (cota speciala – cota din momentul plasarii pariului) X miza!
  • Bonusul va fi primit in decurs de 72 ore de la data incheierii promotiei!
  • Acesta este valabil timp de 7 zile din  momentul primirii!
  • Bonusul trebuie pariat de 6 ori pe o cota minima de 1.8 inainte de a putea fi retras!
  • In cazul biletelor multiple, fiecare selectie trebuie sa aiba cel putin cota 1.8!
  • Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai, cat si biletele simple (cu o singura selectie) pe Handicap sau Under/Over nu vor fi luate in considerare la rulaj!
  • La fel si cele anulate sau la care ati solicitat Cash Out!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Mizeaza pe Bayern in partida cu Besiktas din UCL la o cota speciala: 15.00 Bayern Munchen vs Besiktas se disputa marti, 20 februarie, de la ora 21:45 Dupa ce, saptamana trecuta, FC Basel si FC Porto au simtit pe pielea lor efectul ,aerului rarefiat'' din fazele superioare a...
Rambursare 20 RON la partida de fotbal Chelsea vs Barcelona Chelsea vs FC Barcelona se joaca marti seara, de la 21:45, in direct la Pro TV si Telekom Doua dintre cele mai iubite echipe europene de fotbal, Chelsea si Barcelona, se intalnesc din nou in Champion...
Pariaza la cota 10.00 pe Chelsea vs FC Barcelona Cota 10.00 se aplica oricarui pariu cotat cu minim 1.20 Cel mai asteptat meci de fotbal, programat in aceasta saptamana, este cel dintre doua prezente obisnuite in fazele superioare ale competitiilor...