Cota marita la victorie pentru Liverpool


Dublul mizei inapoi daca pariul e necastigator

Dupa multe sezoane, Liverpool se afla in careul de asi al Ligii Campionilor, iar asta nu poate decat sa o motiveze in vederea partidei de azi din Premier League cu Bournemouth, ocupanta primului loc din a doua jumatate a clasamentului. Avand in vedere ca formatia antrenata de Jurgen Klopp a obtinut 6 victorii si o remiza in ultimele 7 partide de pe teren propriu in Premier League, in 4 dintre acestea marcand minim 4 goluri, este greu de crezut ca va pierde puncte impotriva celor de la Bournemouth.

In sprijinul acestui pronostic vine casa de pariuri Netbet, la care putem gasi cota 10.0 pentru ca Liverpool sa se impuna. La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la Netbet utilizand codul “COTA10” si care vor efectua o depunere, insa nu prin Skrill sau Neteller. Dupa inregistrare si efectuarea unui depozit, plaseaza un pariu pre-live sau live pe succesul lui Liverpool in partida cu Bournemouth.

NetbetDebuteaza cu dreptul la Netbet

Pariază acum

La aceasta cota marita la victorie pentru Liverpool se calculeaza cel mult 50 lei, cee ace inseamna ca ai putea castiga 500 lei.

Astfel, in cazul unei victorii a “cormoranilor” vei primi cash instant castigul conform cotei normale, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de bonus in cel mult 72 ore. Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul in care preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. In cazul in care Liverpool castiga rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca nu o face de 6 ori.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Netbet folosind codul COTA10
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu de cel mult 50 lei pe victoria lui Liverpool in meciul cu Bournemouth
  5. Dublul mizei ti se va rambursa daca pariul e ncastigator

Liverpool este de neinvins pe propriul teren