Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota marita la pariuri PSV vs Galatasaray 21-7-2021

Nota utilizatori: Evaluare

Cota marita la pariuri PSV vs Galatasaray 21-7-2021

Cota marita la pariuri PSV vs Galatasaray 21-7-2021. Betfair ne aduce o cota speciala la meciul zilei din calificarile UEFA Champions League. Puteti castiga pana la 250 RON ca freebet cu o investitie minima de doar 5 lei.
Prezentarea ofertei
Oferta pentru Clientii noi
Cota marita 50
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet

PSV este o mare echipa de traditie din Olanda care inca nu a inceput oficial sezonul, are doar partide amicale disputate pana acum. In cele 4 meciuri amicale PSV a inregistrat 3 victorii si o remiza, a marcat nu mai putin de 17 goluri.

Galatasaray se afla si ea inca in pregatiri a jucat pana acum 2 partide pe care le-a castigat cu 2-1, respectiv 4-2. Chiar daca vorbim despre un club foarte mare la nivel european, performantele din ultimii 10 ani ale acestui club in ultimii 10 ani au fost destul de modeste.

La pariuri PSV vs Galatasaray echipa gazda porneste ca mare favorita, cam dezechilibrate cotele desi ambele au terminat pe locul 2 in sezonul trecut in campionatele din care fac parte.

Noi vedem un duel mult mai echilibrat decat o arata cotele, Galatasaray poate pune mari probleme in aceasta deplasare. PSV vine dintr-un campionat puternic dar in Turcia se investeste foarte mult si sunt jucatori straini de mare valoare, de aceea credem ca Galata nu se va face de ras in seara asta.

Inscrie-te acum pe Betfair Romania folosind codul special ZFBNUN si poti paria pe „ambele marcheaza” in PSV – Galatasaray la cota 50. Doar clientii noi sunt eligibi iar miza maxima acceptata este de 5 RON. Castigul potential de pana la 250 RON ca fi creditat ca freebet.

Cota marita la pariuri PSV vs Galatasaray 21-7-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de aici folosind codul ZFBNUN
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe „ambele marcheaza” in PSV – Galatasaray la cota normala afisata pe site
  3. Daca pariul tau este castigator, miza si castigul din cota normala vor fi returnate cash, iar restul banilor ii vei primi ca FREEBET
Pariaza pe cota marita 50!

Recenzii pentru Cota marita la pariuri PSV vs Galatasaray 21-7-2021

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more