Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota marita la pariuri Leicester vs Manchester City 7-8-2021

Nota utilizatori: Evaluare

Cota marita la pariuri Leicester vs Manchester City 7-8-2021

Cota marita la pariuri Leicester vs Manchester City 7-8-2021. Profita de cota speciala pentru "ambele marcheaza" si castiga pana la 250 RON sub forma de pariu gratuit. Supercupa Angliei se joaca sambata seara de la ora 19:15.
Prezentarea ofertei
Oferta pentru Clientii noi
Cod promo ZFBNUQ
Cota marita 50
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet

Leicester a produs o mare surpriza in finalul sezonului trecut din Anglia cand a reusit sa castige finala Cupei Angliei in fata celor de la Chelsea, desi londonezii erau mari favoriti si aveau mai apoi sa castige UCL. Leicester a jucat pana acum 3 partide amicale din care nu a reusit mai mult de un egal.

Manchester City a dominat fotbalul englez si cel european in sezonul trecut, a castigat Premier League cu un avans considerabil si a ajuns pana in finala UEFA Champions League, dar acolo jocul lui Guardiola nu a mai functionat. City a jucat 3 partide de pregatire pe care a reusit sa le castige marcand 10 goluri si primind doar unul.

La pariuri Leicester vs Manchester City campioana Angliei este vazuta cu prima sansa dar cota la victorie a inceput sa creasca destul de mult.

Pentru ambele cluburi este abia primul meci oficial din noul sezon, deci nu trebuie sa ne asteptam la un joc exceptional, pentru ca echipele sunt inca in faza de pregatire. Daca vrei sa incerci si tu cel mai popular pariu la acest joc pentru o cota marita te invitam sa te inscrii pe Betfair Romania.

Clientii noi care se inscriu folosind codul special la Betfair pot juca pe „ambele marcheaza” in Leicester – Manchester City la cota marita 50.0. Miza maxima acceptata este de 5 RON iar castigul de pana la 250 RON va fi creditat sub forma de pariu gratuit cu rulaj minim, x1 la cota 1.20 sau mai mare.

Cota marita la pariuri Leicester vs Manchester City 7-8-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul: ZFBNUQ
  2. Plaseaza un pariu de cel mult 5 RON pe ambele marcheaza in Leicester – City (la cota normala afisata pe site)
  3. Daca pariul este castigator, iti primesti castigul din cota normala CASH, iar restul banilor pana la 250 RON ca freebet
Pariaza pe cota marita 50!

Recenzii pentru Cota marita la pariuri Leicester vs Manchester City 7-8-2021

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more