Pariuri online

Cota marita la pariuri Kucova vs Halep 1-09-2021

Cota marita la pariuri Kucova vs Halep 1-09-2021. Inscrie-te pe Betfair si poti juca pe "victorie Halep" la o cota marita de 30.0! Inscrie-te acum la aceasta agentie si castiga pana la 150 RON ca freebet prin oferta speciala.


Simona Halep a trecut fara emotii de primul tur de la US Open, 2-0 cu Giorgi iar acum pentru jucatoarea nostra urmeaza inca o partida accesibila. Halep joaca miercuri seara in turul 2 de la US Open impotriva locului 111 WTA, Kristina Kucova. Pentru Simona fiecare partida conteaza enorm la acest Grand Slam, pentru ca anul 2021 a fost unul extrem de slab pentru fostul numar 1 WTA. Deschide un cont nou la Betfair si poti juca pe victorie Halep la cota marita 30.0 in loc de cota 1.11 cat este normal.

Cum sa pariezi la cota 30 pe  “victorie Halep” in partida cu K. Kucova din 1.09.2021

 1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul: ZSAN43
 2. Pariaza cel mult 5 RON pe “victorie Simona Halep” in disputa Kucova – Halep de la US Open la cota normala afisata pe site
 3. Daca pariul tau este castigator, primesti castigul la cota normala CASH, iar restul banilor din cota marita pana la 150 RON, ca FREEBET

Iata ce termeni si conditii are oferta de cota marita la meciul Kucova vs Halep de la US Open

 • Oferta este doar pentru clientii noi
 • Trebuie sa folositi codul special mentionat mai sus atunci cand va inregistrati
 • Pariul care se califica pe aceasta promotie este de cel mult 5 RON
 • Pariul trebuie plasat la cota normala afisata pe site
 • Daca pariul este castigator miza si castigul din cota normala sunt rambursate cash
 • Restul banilor pana la 150 RON ii vei primiti ca freebet
 • Pariu gratuit are conditii de rulaj x1 la cota minima 1.20
 • Bonusul este valabil 30 de zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.