Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota marita la pariuri FCSB vs Craiova 25-07-2021 din Liga 1

Nota utilizatori: Evaluare

Cota marita la pariuri FCSB vs Craiova 25-07-2021 din Liga 1

Cota marita la pariuri FCSB vs Craiova 25-07-2021 din Liga 1, etapa a 2-a. Pariaza pe "GG" cu 5 RON si castiga pana la 250 RON freebet. Ne asteptam la goluri de ambele parti pentru a bifa oferta de cota marita ce ne poate aduce un castig generos.
Prezentarea ofertei
Oferta pentru Clientii noi
Cod promo ZFBNUM
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet

FCSB a inceput noul sezon cu o remiza la FC Botosani, a fost un 0-0, dar echipa din Bucuresti merita clar victoria. A ratat un penalty si a mai avut ceva ocazii de gol. Dupa ce a ratat ani la rand titlul in Liga 1, FCSB isi pune din nou mari sperante in acest nou sezon, mai ales ca si-a pastrat cei mai buni jucatori si are jucatori tineri de mare valoare.

Craiova a inceput cum nu se putea mai bine sezonul de Liga 1 Romania, a castigat cu 1-0 pe teren propriu cu FC Arges. Golul victorie a fost marcat de Ivan in minutul 55′. E clar ca in acest moment echipa nu este la cel mai inalt nivel, este abia inceputul noului sezon 2021/22.

Cotele la pariuri FCSB vs Craiova o dau ca favorita pe echipa gazda, cota la 1 solist este in scadere, dar sa nu uitam ca U Craiova a castigat ultimele 2 confruntari directe.

In ultimii ani acest duel a devenit un nou derby in Romania, pentru ca cele doua echipe s-au batut pentru primele 3 pozitii si au existat partide foarte incinse. Deci exista o rivalitate intre aceste doua cluburi si fiecare isi doreste victoria.

Daca iti faci un cont nou pe Betfair Romania folosind codul special ZFBNUM poti juca pe „ambele marcheaza” in FCSB – Craiova la cota marita 50. Miza maxima acceptata este de 5 RON iar castigul generat de pana la 250 RON va fi creditat ca FREEBET cu rulaj x1.

Cota marita la pariuri FCSB vs Craiova 25-07-2021 din Liga 1

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul special: ZFBNUM
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe „GG” in FCSB – Craiova la cota normala afisata pe site
  3. Daca pariul este castigator primesti miza si castigul din cota normala inapoi ca bani CASH, iar restul banilor pana la 250 RON ca FREEBET
Pariaza pe cota marita 50!

Recenzii pentru Cota marita la pariuri FCSB vs Craiova 25-07-2021

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more