Pariuri online

Cota marita la pariuri Craiova vs CFR Cluj 15-5-2021

Liga 1 se apropie de final, au mai ramas putine etape iar lupta la titlu se poate duce pana in ultima runda. In momentul de fata FCSB si CFR au ramas in cursa, infrangerile la rand suferite de Craiova i-au scos din cursa pentru primul loc. Profita acum de cota marita la pariuri Craiova vs CFR Cluj - victorie CFR Cluj la cota @15.00!


Cele 3 infrangeri la rand pe care le-a suferit Craiova au fost suficiente pentru a o scoate din lupta pentru titlu. Oltenii se afla acum pe locul 3 la 8 puncte distanta de prima pozitie, ceea ce inseamna ca este aproape imposibil sa mai emita pretentii la titlu. Parcurs foarte ciudat pentru Universitatea in play-off, dupa ce a castigat cu CFR Cluj si FCSB a pierdut total ne asteptat cu Academica, Sepsi si Botosani.

CFR Cluj a reusit ca prin minune sa-si pastreze primul loc desi a pierdut in etapa precedenta, 0-1, pe teren propriu cu Sepsi. In cele 7 runde disputate pana acum in play-off, CFR a inregistrat 4 victorii, 2 infrangeri si un egal. La experienta pe care o are CFR Cluj credem ca ar putea sa gestioneze corect finalul de sezon si sa-si pastreze primul loc.

Cotele la pariuri Craiova vs CFR Cluj din 15-5-2021 o dau ca favorita pe echipa din Cluj iar cota la 2 solist a inceput sa scada usor.

Moralul oltenilor este unul scazut pentru ca din nou au ratat titlul, in sezonul trecut au fost mai aproape, dar acum ceva s-a intamplat cand lucrurile pareau ca merg intr-o directie buna. CFR Cluj pare sa fie echipa mai solida, care stie foarte bine sa-si faca jocul de asteptare, iar Craiova s-a dovedit de multe ori foarte usor de surprins.

Daca vrei sa beneficiezi de o cota speciala pentru CFR atunci iti poti face un cont la Betfair Romania pentru a juca pe victorie CFR Cluj la cota marita 15.00. Suma maxima acceptata este de 25 RON, ceea ce inseamna ca poti castiga pana la cel mul 375 RON sub forma de FREEBET.

Cota marita la pariuri Craiova vs CFR Cluj 15-5-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul: ZFBNTQ
  2. Plaseaza un pariu de cel mult 25 RON pe victorie CFR Cluj in deplasarea de la Craiova
  3. Daca pariul tau este castigat, miza iti va fi returnata cash, iar restul banilor pana la 375 RON, ca freebet
  4. Pariul gratuit are rulaj x1 la cota minima 1.20

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.