Pariuri online

Cota marita la pariuri Cabrera vs Halep - cota 30 pentru Simona

De luni incepe Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului iar casele de pariuri ofera mai multe promotii. La Betfair de exemplu avem o cota marita de 30 pentru victorie Simona Halep. Putem castiga pana la 150 RON freebet cu o investitie minima pentru un pariu relativ foarte simplu.


Lizette Cabrera este o australianca in varsta de 23 de ani si ocupa locul 140 in clasamentul WTA. Singurul meci oficial din acest an a fost cel de la Melbourne (Yarra Valley Classic) (Australia), pierdut cu 1-2 la seturi in fata lui Varvara Gracheva. Anul trecut Cabrera a reusit o serie importanta de victorii dar au fost victorii impotriva unor jucatoare cu nume.

Simona Halep nu mai are nevoie de nicio descriere, in 2021 a jucat deja 4 meciuri, toate in Australia, reusind 3 victorii si o infrangere. Esecul cu Ekaterina Alexandrova i-a adus eliminarea de la Melbourne (Gippsland Trophy) (Australia) in sferturile de finala. Trebuie sa remarcam totusi victoria cu nr. 1 mondial, Barty, din 29 ianuarie.

La pariuri Cabrera vs Halep nu exista niciun dubiu, romanca este privita cu prima sansa de catre toate agentiile.

Nu ar trebui sa avem emotii pentru Simona Halep, este o diferenta uriasa de valoare. Daca vreti sa pariati pe Halep avem pentru voi o cota mult marita. Cota normala nu poate fi jucata pentru ca este mult mai mica, in jur de 1.06. La Betfair pariuri clientii noi primesc o cota mult imbunatatita.

Deschide cont la Betfair folosind codul special ZSAN37 si poti paria pe victorie Simona Halep in primul tur de la Australian Open la cota speciala 30! Nu poti miza mai mult de 5 RON iar castigul acordat va fi sub forma de FREEBET cu conditii de rulaj x1 la cota minima 1.20.

Cota marita la pariuri Cabrera vs Halep 8-2-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul ZSAN37
  2. Pariaza pe victorie Halep la cota marita 30
  3. Daca pariul tau este castigat, miza va fi returnata iar restul castigului pana la 150 RON va fi creditat ca pariu gratuit

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.