Cea mai mare cota la peste 0.5 goluri in Romania - Serbia

Duminica, 14 octombrie de la ora 16:00 pe National Arena se joaca Romania - Serbia meci din etapa a 4-a a Ligii Natiunilor. Avem o oferta de cota marita la gol marcat lansata de agentia online Circus, mai exact cota 70 la peste 0.5 goluri.
cota marita romania serbia circus
Excelent
Pariezi 1 RON pe gol marcat si castigi 70 RON cash
Cota marita 70
Miza maxima 1 RON
Castig sub forma de Bani reali
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
Romania - Serbia
October 14,2018
16:00

Romania joaca cu Serbia cel de-al 4-lea meci din Liga Natiunilor, meciul care poate decide situatia grupei. Practic daca Romania pierde totul s-a terminat, Serbia mai mult ca sigur o sa castige grupa pentru ca va avea un avantaj de 5 puncte fata de locul secund. In schimb daca Romania castiga, sau chiar si daca face un egal, ramane in carti pentru locul 1. Pe 10 septembrie cele doua nationale se intalneau pe Partizan Stadium unde romanii aveau sa revina de fiecare data dupa ce sarbii preluau conducerea – in final partida s-a incheiat 2-2.

Noi credem ca vom vedea din nou o partida cu goluri la ambele porti, insa nu trebuie sa vedem prea multe reusite pentru a ne bucura de cota marita 70 oferita de Circus la acest joc. Clientii care se inscriu inainte de meci pot paria pe selectia peste 0.5 goluri in Romania – Serbia la cota mult marita 70. Ceea ce face speciala cota marita este ca eventualul castig se acoda sub forma de bani cash, fara rulaj. Din pacate putem sa pariem doar 1 RON pe cota marita, insa nu strica niciodata sa primim 70 RON lei cash fara un prea mare efort.

Cea mai mare cota la gol marcat in Romania – Serbia

  1. Deschide un cont nou la Circus de pe acest link
  2. Intra in pagina promotionala de cote marite
  3. Pariaza la Romania – Serbia 1 RON pe selectia „Total goluri: peste 0.5”
  4. Daca se da gol castigi 70 RON cash
Pariaza