Cota uriasa la gol marcat in Lituania vs Romania

Chiar daca Lituania si Romania nu sunt echipe care practica un fotbal ofensiv, tinand cont de nevoia mare de victorie a "tricolorilor" ne asteptam sa vedem cel putin o reusita in acest duel, deci automat si cota marita de 70 la gol marcat oferita de Circus, castigatoare.
cota marita lituania romania circus
Excelent
Cu 1 RON pariati pe gol marcat obtineti 70 RON cash
Cota marita 70
Miza maxima 1 RON
Castig sub forma de Bani reali
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
Lituania - Romania
October 11,2018
21:45

Lituania, ultima clasata a grupei primeste vizita Romaniei in cea de-a 3-a etapa din Liga Natiunilor. Acesta partida este de totul sau nimic pentru ambele nationale, chiar daca pe noi ne intereseaza mai mult soarta selectionatei noastre, trebuie sa spunem ca si gazdele au nevoie de cele 3 puncte daca vor sa mai spere la primul. Pana la urma aceasta competitie a fost facuta pentru a oferi sanse echipelor mici. Sa revenim insa la lucruri serioase si sa vorbim de Romania care are toate sanse sa castige si nu ar avea nicio scuza daca nu ar obtine succesul. Jucatorii nostri sunt cu cel putin o clasa peste adversarii de joi seara, singura probleme pe care am putea sa o avem este cu terenul, care este unul sintetic.

Romania are de luat o revansa dupa ce a suferit o infrangere dura chiar pe teren propriu in preliminariile din Cupa Mondiala din 2010 contra Lituaniei, scor 0-3, atunci Cosmin Contra evolua ca jucator, acum el va conduce de pe banca nationala noastra. Un gol marcat este foarte probabil, chiar de catre „tricolori”, mai putin important cine marcheaza pentru promotia Circus de cota marita 70. Deschide un cont nou, pariaza cel mult 1 RON pe cota marita si te alegi cu un castig cash de 70 RON.

Cota marita Lituania vs Romania la gol marcat pas cu pas

  1. Deschide un cont nou la Circus de aici
  2. Intra in pagina promotionala de cote marite
  3. Pariaza 1 RON pe selectia „Total goluri – peste 0.5” de la Lituania cu Romania
  4. Daca se da cel putin un gol primesti 70 RON cash, fara rulaj
Pariaza