Cota 70 la gol marcat in Lyon - Marseille

La Circus avem cote marite in fiecare saptamana iar una dintre ele este la partida din Ligue 1 dintre Lyon si Marseille, doua cluburi care ne-au obisnuit cu dueluri frumoase atunci cand s-au intalnit. Daca vrei sa profiti de cota 70 iata ce trebuie sa faci.
cota marita lyon marseille circus
Excelent
Pariaza 1 leu si castiga 70 lei cash
Cota marita 70
Miza maxima 1 RON
Castig sub forma de Bani reali
Pentru Clientii noi
Pariaza
Lyon - Marseille
September 23,2018
22:00

Lyon ataca derby-ul cu Marseille cu un moral excelent dupa ce au reusit surpriza saptamanii in Europa, victorie la Man City acasa. Pe plan intern Olympique Lyonnais nu o duce prea bine, are 2 victorii, 2 infrangeri si un egal fiind pe locul 7. Marseille a pierdut debutul european cu Frankfurt de la mijlocul saptamanii insa credem ca sezonul asta se concentreaza mai mult pe Ligue 1, acolo unde au inceput bine cu 3 victorii, un egal si o singura infrangere. Ultimele 4 confruntari directe au adus de fiecare data cel putin 2 goluri, iar noi avem nevoie de unul singur pentru a bifa cota marita castigatoare.

OL si OM nu se pot lauda cu performante extraordinare in ultimii ani, dar mereu cele doua echipe au practicat un stil ofensiv ceea ce a transformat duelul direct intr-unul foarte atractiv. Daca te inscrii pentru prima oara la Circus atunci esti eligibil pentru cota marita de 70 la gol marcat. Cauta meciul indicat in pagina dedicata si plaseaza 1 RON (miza maxima acceptata) iar daca se da gol in eveniment primesti 70 de lei cash, fara nicio conditie de rulaj, adica poti sa retragi banii imediat din contul tau.

  1. Deschide un cont la Circus de aici
  2. Intra in pagina promotionala de cote marite
  3. Pariaza 1 RON pe selectia „Total goluri – peste 0.5”
  4. Daca pariul e castigat castigi 70 RON cash
Pariaza