Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota 40 la pariuri pentru victorie FCSB vs FC Hermannstadt

Dupa ce a inceput cu un egal acest an, echipa condusa de Teja trebuie sa-si revina si sa obtina prima victorie din 2019. Clientii care se inscriu acum pe Betfair pot miza pe victorie FCSB vs FC Hermannstadt la cota marita 40.00 la pariuri. In mod normal cota celor de la FCSB este 1.40, asadar este o imbunatatire consistenta.
cota marita fcsb herman betfair
Excelent
Pariaza pe victorie FCSB si poti castiga pana la 200 RON freebet.
Cota marita 40
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
FCSB vs FC Hermannstadt
February 11,2019
20:00

Calculele la varful clasamentului Ligii 1 nu s-au schimbat dupa etapa trecuta, pentru ca toate cele 3 formatii din top 3 au facut egal. Nu cred ca este cazul sa explicam de fiecare data de lotul foarte bun de care dispune FCSB, mai ales dupa pauza de iarna in care finantatorul „ros-albastrilor” a adus cateva piese importante pe plan ofensiv. Moral foarte bun pentru Hermannstadt care a terminat anul foarte bine si l-a inceput la fel de bine prin egalul obtinut la CFR Cluj. Trupa din Sibiu trage pentru intrarea in play-off, se afla pe locul 7 la doar 4 puncte de locul 6. La pariuri meciul FCSB vs FC Hermannstadt nu pare sa aiba prea multe necunoscute, trupa bucuresteana porneste cu prima sansa.

Pentru FCSB este extrem de important sa mentina sau daca poate chiar sa reduca distanta de liderul Ligii 1 pana la terminarea sezonului regulat. Nu va fi un meci usor pentru FCSB cu Hermannstadt dar a venit timpul sa vedem de ce a fost adus Teja si daca poate sa ii faca pe acesti jucatori foarte buni individual sa joace bine impreuna. Inscrie-te acum pe Betfair folosind codul special mentionat putin mai jos si pariaza pe victoria FCSB-ului la cota marita 40.00. Poti miza pana la 5 RON pe aceasta cota speciala iar castigul maxim de 200 RON se acorda sub forma de freebet.

Cota marita la pariuri FCSB vs FC Hermannstadt

  1. Deschide un cont nou la Betfair folosind codul ZFBNIC
  2. Pariaza 5 RON pe victorie FCSB
  3. Daca pariul este castigator, miza se returneaza cash, iar restul de pana la 200 RON ca freebet
  4. Freebet-ul trebuie rulat cel putin o data inainte de a putea fi retras
Pariaza