Cea mai mare cota pentru FCSB sa o invinga pe Concordia

Inainte cota pentru victorie FCSB era 1.30 dar acum prin oferta exclusiva a celor de la Betfair pentru clientii noi, putem paria pe trupa lui Dica sa castice contra celor din Chiajna la cota marita 40.0.
cota marita fcsb cu chiajna betfair
Excelent
Pariaza 5 RON si obtine 200 RON freebet
Cota marita 40
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Pentru Clientii noi
Pariaza
FCSB - Concordia Chiajna
October 07,2018
21:00

Neinvinsa in ultimele 9 meciuri de campionat, liderul FCSB ataca aceasta confruntare cu un moral bun, a castigat destul de clar precedentele 2 partide din Liga 1 marcand 5 goluri. Elevii condusi de Dica au de departe cel mai bun atac din prima liga de fotbal, cu 24 de reusite in 10 partide. Concordia Chiajna se zbate in mediocritate, ca de obicei de cand a promovat, in prezent echipa de langa Bucuresti se afla pe locul 11, cu 3 victorii, 2 egaluri si 5 infrangeri. FCSB a castigat ultimele 2 dueluri direct, dar nu a facut-o foarte clar, 2-1 fiind scorul de atunci.

FCSB vrea cu orice pret sa-si pastreze avansul fata de urmaritoare iar pentru acest lucru trebuie sa o bata pe Concordia care are un lot mult inferior. Pentru 1 solist avem o cota marita la Betfair de 40.0 adresata exclusiv clientilor noi. Inregistreaza-te folosind codul special ZFBNFZ si pariaza pe victorie FCSB la cota normala. Daca selectia este castigatoare primesti castigul din cota normala cash, iar restul pana la 200 RON sub forma de freebet.

Profita de cea mai mare cota FCSB cu Concordia

  1. Deschide un cont nou la Betfair folosind codul ZFBNFZ
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie FCSB cu Concordia la cota normala
  3. Daca FCSB bate primesti pana la 200 RON freebet
Pariaza