Peste 0.5 goluri in Chelsea - Liverpool are cota 70

Sambata seara de la 19:30 pe Stamford Bridge Chelsea primeste vizita lui Liverpool in derby-ul etapei cu numarul 7 din Premier League. Pentru minim o reusita in aceasta partida primim cota marita 70.0 la Circus fara nicio conditie de rulaj dupa ce obtinem castigul.
cota marita chelsea liverpool circus
Excelent
Pariaza 1 RON si obtine 70 RON cash
Cota marita 70
Miza maxima 1 RON
Castig sub forma de Bani reali
Pentru Clientii noi
Pariaza
Chelsea - Liverpool
September 29,2018
19:30

Chelsea se afla pe locul 3 cu un singur pas gresit facut in 6 etape, un egal chiar in etapa precedenta la West Ham, in rest „albastrii” au doar victorii. Liverpool este lider cu maximum de puncte si doar 2 goluri primite. E greu de indicat un castigator la 1X2, dar bookmakerii cred ca prima sansa o au „cormoranii” desi evolueaza in deplasare. Nu credem ca vreuna dintre cele doua va forta pentru victorie, este inceput de sezon, ambele sunt clasate destul de bine, iar egalul nu ar supara pe nimeni. Daca totusi nu vrei sa stai stresat atunci un pariu pe goluri este mult mai indicat, in fiecare din ultimele 10 confruntari directe din PL s-a marcat cel putin un gol.

Cel putin un gol marcat in orice meci este foarte probabil, mai ales intr-un meci in care se intalnesc doua echipe de top din Premier League: Chelsea si Liverpool. Daca in mod normal cota la acest tip de pronostic: „peste 0.5 goluri” este pe la 1.04, la Circus clientii care se inregistreaza acum profita de cota mult marita la 70.0. Inscrie-te, intra in pagina promotionala, alege pariul si mizeaza cel mult 1 RON iar daca selectia ta este castigatoare primesti 70 RON cash, fara conditii de rulaj.

Iata cum functioneaza cota marita

  1. Deschide un cont nou la Circus de aici
  2. Intra in pagina promotionala
  3. Alege pariul „Total goluri: peste 0.5” la Chelsea – Liverpool
  4. Pariaza cel mult 1 RON
  5. Daca pariul e castigator primesti 70 RON cash fara rulaj
Pariaza