CFR Cluj are cota 50.0 sa castige in fata Craiovei

Etapa se incheie cum nu se poate mai bine, cu un derby intre CFR Cluj si CS U Craiova. Bookmakerii o dau favorita pe CFR Cluj iar la agentia de pariuri online Sportingbet avem o cota uriasa pentru ardeleni.
cota marita cfr craiova sportingbet
Exclusiv
Pariaza 4 RON pe cota marita si obtine 200 RON freebet
Cota marita 50
Miza maxima 4 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
CFR Cluj - CS U Craiova
October 01,2018
21:00

CFR Cluj nu a facut spectacol in ultimele jocuri, dar cel putin si-a atins obiectul, la mijlocul saptamanii trecute a trecut cu 1-0 de Chindia in Cupa si a mers mai departe, iar in etapa precedenta de Liga 1 a castigat in deplasare la Hermannstadt tot cu 1-0. In ciuda parcursului inconstant, clujenii sunt pe podium la doar cateva puncte distanta de FCSB. Craiova a trecut si ea cu bine de faza aceasta din Cupa Romaniei prin victoria cu 2-0 de la Sportul Snagov, iar in campionat dupa un inceput slabut oltenii au dat semne de revenire si au castigat 3 din ultimele 4 meciuri.

CFR Cluj este mare favorita, cel putin asta ne spun cotele oferite de casele de pariuri online, daca si tu crezi ca ardelenii vor lua cele 3 puncte, atunci iti recomandam sa te inscrii pe Sportingbet si profiti de cota marita la 50.0 pentru CFR Cluj. Deschide contul prin link-ul mentionat mai jos, pariaza la cota normala pe victorie CFR Cluj cel mult 4 RON iar daca selectia este castigatoare te alegi cu pana la 200 RON freebet.

  1. Deschide un cont nou la Sportingbet doar de pe acest link
  2. Pariaza cel mult 4 RON pe victorie CFR Cluj contra CS U Craiova, la cota normala
  3. Daca selectia este castigatoare primesti castigul din cota normala cash, iar restul pana la max. 200 RON sub forma de freebet
Pariaza