Pariaza pe victoria Barcelonei si castiga 175 RON freebet

In runda cu numarul 6 din La Liga ce se va desfasura la mijlocul saptamanii, liderul Barcelona se deplaseaza pe terenul ultimei clasate, Leganes. Fara nicio victorie in La Liga, legionarii sunt victime sigure in fata catalanilor care vin doar cu gandul la victorie.
cota marita barcelona cu leganes la betfair
Popular
Pariaza pe cota marita 35 si castiga 175 RON
Cota marita 35
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Pentru Clientii noi
Pariaza
Leganes - Barcelona
September 26,2018
21:00

Barcelona a remizat surprinzator in ultima etapa, 2-2 cu Girona, eliminarea lui Lenglet din minutul 35′ s-a dovenit decisiva. Multi critici au zis ca o echipa de talia Barcelonei trebuia sa castige chiar si cu un om in minus, pe o parte asa este mai ales ca Messi&co. aveau un avantaj de un gol cand au primit cartonasul rosu. Leganes a inceput extrem de slab noul sezon, nu au bifat nici macar o victorie, au 4 infrangeri si un egal. Tinand cont de numele urmatorului adversar, Leganes are toate sansele sa ramana fara victorie si dupa urmatoarea etapa.

Cota normala pentru victoria Barcelonei este de 1.25, dar la Betfair avem o cota mult marita de 35.0. Din pacate cota marita este valabila doar pentru clientii noi care se inregistreaza incepand de acum la Betfair folosind codul ZFBNFU. Dupa inscrierea cu codul respectiv nu ramane decat sa faci un pariu de cel mult 5 RON pe victoria Barcelonei la Leganes in cota normala. Daca iese pariul atunci castigul din cota normala va fi creditat cash, iar restul pana la 175 RON sub forma de freebet ce trebuie o singura data.

Cum profit de cota marita pe Barcelona

  1. Deschide un cont la Betfair folosind codul ZFBNFU
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie Barcelona contra Leganes, la cota normala
  3. Daca pariul e castigat primesti pana la 175 RON freebet
Pariaza