Orice alt rezultat ii poate compromite sansele la calificare

Considerata cu prima sansa la castigarea Campionatului Mondial, in prima etapa a grupelor Brazilia a remizat cu Elvetia. Se poate sa fi fost si o mica strategie la mijloc, insa faptul ca brazilienii au avut o ocazie mare pe final ne face sa ne indoim de acest lucru. De partea cealalta, Costa Rica a pierdut cu 0-1 in fata Serbiei. Cele doua formatii din afara Europei se vor intalni vineri, incepand cu ora 15:00, pe stadionul din Sankt-Petersburg.
Brazil Cm 2018
Nou
Diferenta de valoare dintre cele doua e prea mare
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 175 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza
Brazilia - Costa Rica
June 22,2018
15:00

Nu incape niciun dubiu ca brazilienii sunt cu multe clase peste cei din Costa Rica, iar asta credem ca se va vedea din plin maine . Astfel, ar trebui sa profiti de cota 35.0 pe care o afiseaza casa de pariuri Betfair pentru ca formatia sud-americana sa se impuna in fata Costa Ricai. Nu orice utilizator este eligibil la promotie, ci doar cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei folosind codul ZFBNEB. Dupa inregistrare plaseaza de pe piata Sportsbook un pariu conform caruia Brazilia va obtine toate cele 3 puncte in partida cu nationala costa-ricana.

Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca Brazilia se va impune vei primi 175 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash imediat, in vreme ce restul de 170 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Cum pot obtine freebetul?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana vineri, ora 15:00, folosind codul ZFBNEB
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Cupa Mondiala (Cupoane recomandate)
  5. Pariaza pre-live pe victoria Braziliei contra Costa Rica
Pariaza