Cota imensa pentru minim un gol marcat in finala Campionatului Mondial

Chiar daca precedentele finale ale Campionatului Mondial au avut destul de putine goluri, nu credem ca va fi cazul si acum. Asta pentru ca asistam la o finala atipica, formatia croata nefiind una care sa se fi remarcat prea tare de-a lungul anilor. De asemenea, faptul ca am avut o singura remiza alba in acest turneu, insa si faptul ca francezii sunt mai proaspeti din punct de vedere fizic, ne fac sa inclinam spre o partida cu multe reusite.
cota marita franta croatia circus
Popular
Sanse foarte mari ca pariul sa fie castigator
Miza maxima 1 RON
Castig maxim 70 RON
Recompensa sub forma de Cash
Pariaza
Franta - Croatia
July 15,2018
18:00

O promotie destul de buna, la care pot participa toti utilizatorii, ne ofera casa de pariuri Circus. Este vorba despre cota 70.0 ca in meciul de diseara dintre Franta si Croatia sa se marcheze cel putin un gol. Esti eligibil la promotie doar daca e prima oara cand profiti de aceasta; in cazul in care ai mai participat la acest gen de promotie nu te vei califica.

Cota marita se gaseste in lista din stanga a paginii principale, sub denumirea de “Super Cote” din categoria “Oferta sport”. Miza maxima este 1 RON, astfel ca nu vei risca, practic, nimic, daca meciul se va incheia cu scorul de 0-0. Eventualul castig este cash, neavand nevoie de rulaj. Exceptie face cazul in care ai deja un bonus de rulat la Circus, situatie in care castigul este sub forma de bonus.

Cum profit de cota marita?

  1. Daca nu ai cont la Circus inregistreaza-te aici
  2. Pariuri Sportive
  3. Super Cote (Oferta Sport)
  4. Pariaza 1 RON pe faptul ca in finala Campionatului Mondial dintre Franta si Croatia se va marca minim un gol
Pariaza