Vorbim despre cele mai bune ofensive

In momentul scrierii acestui articol s-au disputat 36 partide in faza grupelor Campionatului Mondial, in fiecare inscriindu-se cel putin un gol. Refuzam sa credem ca in partida dintre Anglia si Belgia nu se va deschide scorul, avand in vedere ca fiecare are 8 goluri marcate pana acum.
cota marita anglia belgia
Excelent
Risti doar 5 RON si poti castiga 140 RON
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 140 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza
Anglia - Belgia
June 28,2018
21:00

Drept urmare, suntem aproape siguri ca nu vom asista la un meci fara gol intre Anglia si Belgia, lucru care ne face sa ne concentram pe promotia casei de pariuri Betfair. Aceasta ofera cota 28.0 ca in acest derby sa se marcheze cel putin o data. Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la Betfair pana joi, ora 21:00, utilizand codul ZFBNEL. Efectueaza apoi o depunere pentru a putea plasa un pariu pre-live pe faptul ca se va marca minim un gol in partida dintre Anglia si Belgia. Cel mult 5 lei se califica in vederea promotiei.

In cazul foarte probabil in care se va marca vei castiga 140 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 135 lei ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2, daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Cum pot intra in posesia freebetului?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana joi, ora 21:00, utilizand codul ZFBNEL
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Cupa Mondiala (Cupoane recomandate)
  5. Anglia – Belgia -> peste 0.5 goluri
Pariaza