Se distanteaza  parizienii in frunte?

Daca mai aveau emotii ca vor fi ajunsi de Monaco pana la finele sezonului, parizienii pot rasufla usurati acum si asta deoarece monegascii au obtinut doar o remiza in aceasta runda. In schimb, PSG doreste sa mentina un tempo ridicat si in retur, avand ocazia sa demonstreze asta in ultimul meci al etapei cu numarul 20, cand o va intalni pe Nantes in deplasare.

Desi pe pozitia a cincea, Nantes se afla la 17 puncte in spatele celor de la PSG, cota normala la victorie pentru parizieni fiind 1.3. Casa de pariuri Fortuna ne propune insa o cota formidabila pentru PSG in meciul cu Nantes, putandu-ne inzecI miza. Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la Fortuna pana la ora partidei (22:00). Dupa ce ai facut asta plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia PSG o va invinge pe Nantes.

FortunaPSG este “pe val”

Aceasta cota formidabila pentru PSG in meciul cu Nantes se poate castiga lejer, fara emotii, avand in vedere puternica ofensiva din ultima vreme a parizienilor.

Miza maxima avuta in vedere pentru aceasta cota marita este 50 lei. Prin urmare, vei castiga maxim 500 lei daca PSG se va impune. Castigul conform cotei reale de pe site ti se va credita cash, pentru ca restul, pana la maxim 500 lei, sa soseasca in maxim 72 ore sub forma de bonus.

Daca PSG nu  va triumfa nu fi dezamagit, deoarece Fortuna te va recompensa cu bonusul de bun-venit constand intr-o rambursare in valoare de cel mult 300 lei. Este, deci, mai avantajos sa plasezi un pariu de 300 lei pe victoria lui PSG. Vei lua tot 500 lei daca parizienii vor castiga, bonusul micsorandu-se, insa vei primi rambursarea maxima in cazul in care PSG nu se va descurca diseara. Chiar daca PSG va invinge sau nu, bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5. In cazul in care PSG va invinge, rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile, iar daca nu se va impune, in 30 zile.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Fortuna
  2. Efectueaza un depozit
  3. Pariaza online
  4. Plaseaza un pariu pre-live conform caruia PSG se va impune in fata lui Nantes
  5. Vei lua maxim 500 lei daca PSG castiga sau ti se va rambursa miza, pana la 300 lei, daca parizienii nu inving

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Pariaza la cota 10.00 pe meciurile din Serie A programate duminica 21 ianuarie 2018 Daca pierzi pariul, primesti dublul mizei inapoi Astazi, 21 ianuarie 2018, se desfasoara 9 din cele 10 partide ale etapei cu numarul 21 din Serie A. Programat la 13:30, meciul dintre Atalanta si Napo...
In acest weekend poti castiga 15 000 RON cash Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti Maine, 21 ianuarie, vom asista la destule partide tari si aici nu ne referim doar la cele din campionatele de top. Ca si cum asta nu ar fi fost de ...
Pariaza la cota 10.00 pe Barcelona in partida cu Betis Victoria Barcelonei este cotata cu 1.30 in mod normal Etapa cu numarul 20 din Spania programeaza duminica 21 ianuarie, ora 21:45, partida dintre Real Betis si FC Barcelona. Nu mai este un secret pent...