Cota 50 ca Brazilia sa castige cu Mexic in optimi

A cincea optime de finala a Campionatului Mondial se va disputa luni, incepand cu ora 17:00, intre Brazilia si Mexic, pe stadionul Samara. Echipe mari nu s-au putut califica mai departe nici din faza grupelor, insa nici din optimi, iar Brazilia ar putea profita de asta pentru a se incununa a sasea oara campioana mondiala.
Brazil Cm 2018
Popular
De la 10 RON poti ajunge la 500 RON cu un singur pariu
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza
Brazilia - Mexic
July 02,2018
17:00

Primul pas este acela de a trece de Mexic, formatie care a invins Germania in faza grupelor. Daca vor sa castige Campionatul Mondial insa, brazilienii nu ar trebui sa aiba probleme in a ii depasi pe mexicani. In vederea acestei partide, casa de pariuri Netbet propune cota 50.0 pentru ca Brazilia sa se impuna in timp regulamentar. Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la Netbet folosind codul “COTA50” si vor efectua un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller.

Plaseaza apoi un pariu pre-live conform caruia Brazilia va castiga in primele 90 minute contra Mexicului. Cel mult 10 lei se au in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca sud-americanii se impun in timp regulamentar vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore. Bonusul trebuie plasat in termen de 7 zile de la creditare de 4 ori pe o cota minima de 1.6, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6 in cazul unui bilet multiplu.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana diseara, 2 iulie, ora 17:00, utilizand codul COTA50
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport
  4. Fotbal Cupa Mondiala (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu pe succesul Braziliei in timp regulamentar contra Mexicului
Pariaza