Cota 8 pentru victoria lui Manchester United in Champions League


Parcurs destul de bun pentru United in Champions League

In faza grupelor Champions League Manchester United a obtinut 5 victorii, parand ca stie cum sa abordeze meciurile din cea mai importanta competitie europeana inter-cluburi. In schimb, Sevilla a avut doar doua succese in faza grupelor. Inclinam sa credem ca experienta europeana mai mare a celor de la Manchester United isi va spune cuvantul si miercuri seara, in acest sens propunandu-va promotia casei de pariuri Betfair, una care ofera cota 8.00 “diavolilor rosii” sa se impuna in fata echipei iberice.

La promotie pot participa doar cei ce se vor inregistra la Betfair pana miercuri seara utilizand codul ZFBNBA. Apoi trebuie sa plasezi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la Manchester United in fata Sevillei. In vederea acestei promotii se califica maxim 50 lei.

BetfairNu gasesti cota mai mare in alta parte

Pariază acum

Daca vei fructifica la maxim promotia, pariind 50 lei, aceasta cota 8 pentru victoria lui Manchester United in Champions League iti poate aduce 400 lei.

Astfel, castigul conform cotei reale de pe site il vei primi cash instant, in vreme ce restul ti se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore. Freebetul trebuie rulat in cel mult 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui Manchester United, cat si cel folosind freebetul trebuie folosite din piata Sportsbook.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul ZFBNBA
  2. Efectueaza un depozit
  3. UEFA Liga Campionilor (Cupoane recomandate)
  4. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Manchester United in deplasarea cu Sevilla

Profita la maxim de cota marita