Cota 8 pentru victoria lui Liverpool in Champions League


Porto va fi adversara

Daca marti Tottenham si Manchester City vor disputa prima mansa a optimilor Champions  League in deplasare, la fel se va intampla miercuri si cu Liverpool, care o va intalni pe Porto, intr-o partida care se anunta destul de echilibrata. Venind dintr-un campionat precum Premier League, Liverpool este favorita multora in meciul cu formatia portugheza. Daca  si tu crezi ca se va impune, nu ai voie sa ratezi promotia casei de pariuri Betfair, care prezinta cota 8.00 pentru victoria “cormoranilor”.

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii romani care se vor inregistra la Betfair utilizand codul ZFBNAV. Plaseaza apoi un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in partida cu Porto. In vederea cotei marite se vor lua in calcul maxim 50 lei.

BetfairLiverpool pleaca favorita la pariuri

Pariază acum

Cota 8 pentru victoria lui Liverpool in Champions League inseamna ca de pe urma acesteia vei putea castiga maxim 400 lei.

Prin urmare, in cazul in care Liverpool va invinge, castigul corespunzator cotei normale de pe site il vei primi cash, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de freebet in maxim 24 ore. In acest moment cota de pe site pentru victoria “cormoranilor” este 2.3, ceea ce inseamna ca daca vei paria 50 lei vei primi cash 115 lei, pentru ca 285 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet.

Acesta trebuie pariat in maxim 30 zile pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe victoria lui Liverpool, cel folosind freebetul trebuie efectuat din piata Sportsbook.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul ZFBNAV
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. UEFA Liga Campionilor (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live de maxim 50 lei pe succesul celor de la Liverpool in meciul cu Porto.

Echipa lui Klopp traverseaza o forma buna