Porto va fi adversara

Daca marti Tottenham si Manchester City vor disputa prima mansa a optimilor Champions  League in deplasare, la fel se va intampla miercuri si cu Liverpool, care o va intalni pe Porto, intr-o partida care se anunta destul de echilibrata. Venind dintr-un campionat precum Premier League, Liverpool este favorita multora in meciul cu formatia portugheza. Daca  si tu crezi ca se va impune, nu ai voie sa ratezi promotia casei de pariuri Betfair, care prezinta cota 8.00 pentru victoria “cormoranilor”.

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii romani care se vor inregistra la Betfair utilizand codul ZFBNAV. Plaseaza apoi un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in partida cu Porto. In vederea cotei marite se vor lua in calcul maxim 50 lei.

BetfairLiverpool pleaca favorita la pariuri

Cota 8 pentru victoria lui Liverpool in Champions League inseamna ca de pe urma acesteia vei putea castiga maxim 400 lei.

Prin urmare, in cazul in care Liverpool va invinge, castigul corespunzator cotei normale de pe site il vei primi cash, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de freebet in maxim 24 ore. In acest moment cota de pe site pentru victoria “cormoranilor” este 2.3, ceea ce inseamna ca daca vei paria 50 lei vei primi cash 115 lei, pentru ca 285 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet.

Acesta trebuie pariat in maxim 30 zile pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe victoria lui Liverpool, cel folosind freebetul trebuie efectuat din piata Sportsbook.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul ZFBNAV
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. UEFA Liga Campionilor (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live de maxim 50 lei pe succesul celor de la Liverpool in meciul cu Porto.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Pariaza la cota 10.00 pe Chelsea vs FC Barcelona Cota 10.00 se aplica oricarui pariu cotat cu minim 1.20 Cel mai asteptat meci de fotbal, programat in aceasta saptamana, este cel dintre doua prezente obisnuite in fazele superioare ale competitiilor...
Mizeaza pe Bayern in partida cu Besiktas din UCL la o cota speciala: 15.00 Bayern Munchen vs Besiktas se disputa marti, 20 februarie, de la ora 21:45 Dupa ce, saptamana trecuta, FC Basel si FC Porto au simtit pe pielea lor efectul ,aerului rarefiat'' din fazele superioare a...
Pariezi marti pe meciurile din UCL? Afla cum poti primi 50 RON bonus! Conditia este sa plasezi un pariu simplu pe partidele de marti, 20 februarie Cu o experienta de peste 15 ani pe piata pariurilor sportive si jocurilor de noroc online, agentia internationala Betfair,...