Cel putin un gol marcat in Viitorul - FCSB iti aduce o cota de 70

Din 2012 si pana in prezent, nu a existat nicio remiza alba intre Viitorul si FCSB, ceea ce ne indreptateste sa ne gandim ca duminica seara vom asista la cel putin un gol marcat in aceasta intalnire.
cota marita viitorul fcsb circus
Excelent
Cu 1 RON poti castiga 70 de RON
Miza maxima 1 RON
Castig maxim 70 RON
Recompensa sub forma de Bani reali
Pariaza
Viitorul-FCSB
August 26,2018
21:00

FCSB vine dupa infrangerea frustranta de la Viena, din playoff-ul Europa League, acolo unde au ratat numeroase ocazii pe final de meci, aratand un bun potential ofensiv, datator de sperante pentru retur. Duminica seara, FCSB o intalneste pe Viitorul, o echipa pe care a invins-o in 14 din cele 20 de intalniri precedente. In toate aceste meciuri s-a inscris cel putin o data. De altfel, ultimul egal „alb” inregistrat intre cele doua echipe dateaza din 2012. FCSB are cel mai bun atac al Ligii 1 in acest inceput de sezon, cu 12 goluri inscrise in 5 etape, in timp ce tinerii lui Hagi au dovedit ca pot face meciuri foarte bune, in special pe teren propriu, acolo unde au si inscris 4 din cele 5 goluri de pana acum. Asadar, ne asteptam la un meci spectaculos, in care sa se inscrie cel putin o data. Daca nu ai cont inca la casa de pariuri Circus te vei putea bucura de cota 70.0 pentru cel putin un gol in meciul dintre Viitorul si FCSB. Pentru a beneficia de aceasta cota marita, bifeaza la inregistrare optiunea conform careia doresti sa pariezi pe o cota speciala de 70.0. Dupa ce ai confirmat acest lucru si dupa efectuarea unei depuneri, poti sa plasezi pariul avand cota 70.0. Acest gen de pariu il gasesti in sectiunea “Supercote” a categoriei “Oferta sport” de pe pagina cu pariuri sportive a site-ului Circus.

La aceasta cota marita nu poti paria decat cel mult 1 RON. In cazul foarte putin probabil in care nu se va marca, practic, nu vei avea nimic de pierdut. Eventualul castig (70 RON) se va acorda in bani reali, fara conditii de rulaj. Promotia este valabila o singura data per jucator dupa ce acesta a facut prima depunere pe site. Probabil nu mai are rost sa specificam ca pariul nu poate fi inchis cu optiunea Cash Out.

Cum beneficiez de cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Circus pana duminica, ora 21:00, bifand la inregistrare ca doresti sa iei parte la promotia cu aceasta cota marita
  2. Efectueaza un depozit
  3. Pariuri Sportive
  4. Super Cote (Oferta Sport)
  5. Plaseaza un pariu pre-live de unde sa rezulte ca in meciul dintre Viitorul si FCSB vor fi marcate peste 0.5 goluri
Pariaza