Cota 70 pentru minim un gol in Rusia - Croatia

Ultimul sfert de finala al Campionatului Mondial va avea loc sambata, 7 iulie, incepand cu ora 21:00, intre tara gazda, Rusia si Croatia. Este important de punctat ca ambele s-au calificat in sferturi dupa executarea loviturilor de departajare. Sambata vom vedea care echipa s-a recuperat mai bine.
croatia cm 2018
Nou
Investesti 1 RON, castigi 70 RON
Miza maxima 1 RON
Castig maxim 70 RON
Recompensa sub forma de Cash
Pariaza
Rusia - Croatia
July 07,2018
21:00

Avand in vedere ca vorbim, teoretic, despre doua echipe obosite, referindu-ne aici mai ales la defensiva Rusiei, greu incercata in meciul cu Spania, este foarte probabil sa se deschida scorul rapid. La acest Campionat Mondial am asistat doar la o partida fara gol, fiind greu de crezut ca sambata se va inregistra a doua. In acest sens te invit sa profiti de oferta casei de pariuri Circus, care prezinta cota 70.0 ca in meciul dintre Rusia si Croatia sa se marcheze cel putin o data.

Vestile bune sunt acelea ca la promotie poate participa orice utilizator Circus, fie el vechi sau nou, dar si ca recompensa este sub forma de cash, netrebuind rulata. Miza maxima pentru acest pariu cu o cota exorbitanta este 1 RON, insa cu siguranta nu vei regreta investitia daca pariul nu va fi castigator. Sa mai spunem ca daca ai un bonus activ (nu l-ai terminat de rulat) castigurile obtinute de pe urma acestei Super Cote vor fi oferite in bani bonus.

Cum obtin cota marita?

  1. Daca nu ai cont la Circus inregistreaza-te aici
  2. Pariuri sportive
  3. Super Cote (Oferta sport)
  4. Pariaza ca se va marca minim o reusita in partida dintre Rusia si Croatia
Pariaza