Cota 70 pentru minim un gol in Leipzig - Craiova

Joi isi va incepe aventura europeana si CSU Craiova, echipa intrata direct in al treilea tur preliminar in calitate de castigatoare a Cupei Romaniei. In prima mansa, care va incepe la ora 19:30, Craiova incearca sa se descurce onorabil in Germania, asta insemnand sa piarda la o diferenta de un gol, sa reuseasca o remiza, sa marcheze sau chiar sa castige.
craiova
Nou
Riscul este foarte mic
Miza maxima 1 RON
Castig maxim 70 RON
Recompensa sub forma de Cash
Pariaza
Leipzig - Craiova
August 09,2018
19:30

Leipzig nu a inceput campionatul inca, iar asta ar putea constitui un mic avantaj pentru craioveni, care au disputat deja 3 runde in Liga I. Este drept, in cele 3 runde echipa romaneasca a obtinut doar doua puncte. La fel de adevarat este ca Leipzig a pornit din turul II preliminar in Europa League, acolo unde a invins-o cu 4-0 pe teren propriu pe Hacken. Daca si joi crezi ca se va marca minim un gol, ai putea profita de cota 70.0 oferita de casa de pariuri Circus pentru aceasta optiune. Eligibili la promotie sunt toti cei care se vor inregistra la Circus pana la ora partidei, bifand la inregistrare ca doresc sa participe la promotia ce prezinta cota marita 70.0.

Cota marita o gasesti in sectiunea “Super-cote” a categoriei “Oferta Sport”, categorie care se afla in lista din partea stanga a paginii “Pariuri Sportive”. Nu poti paria decat 1 RON pe aceasta cota marita, astfel ca nu o sa pierzi, practic, nimic, in cazul in care nu se va marca. In schimb, in eventualitatea foarte mare in care se va inscrie, vei obtine 70 lei, iar partea buna este ca banii ii vei primi cash, fara conditii de rulaj.

Cum ma calific pentru cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Circus pana joi, ora 19:30
  2. Efectueaza un depozit
  3. Pariuri Sportive
  4. Oferta sport -> Super Cote
  5. RB Leipzig – Univ.Craiova -> Total goluri – peste 0.5
Pariaza