Cota 70 pentru minim un gol in Croatia - Anglia

Miercuri, incepand cu ora 21:00, Croatia va intalni Anglia in cea de-a doua semifinala a Campionatului Mondial, invingatoarea urmand a se duela cu Franta in finala. Partida dintre Croatia si Anglia se va disputa pe stadionul Luzhniki din Moscova, fiind al cincilea meci de la turneul final disputat pe acest stadion.
Anglia-Croatia
Excelent
Riscurile asumate sunt extrem de mici
Castig maxim 70 RON
Recompensa sub forma de Cash
Pariaza

Aici s-a inregistrat singura remiza alba din acest turneu, doua partide in care s-a marcat un singur gol, insa si surpriza imensa pe care a produs-o Rusia in optimea de finala contra Rusiei. Este probabil ca si in meciul dintre Croatia si Anglia sa asistam la cel mult doua goluri, insa ne vine greu sa credem ca nu se va marca niciunul. Cea mai buna oferta in acest sens vine de la casa de pariuri Circus, care prezinta cota 70.0 ca in partida de diseara sa se marcheze cel putin o data.

Toti utilizatorii pot plasa acest pariu special, care se gaseste in sectiunea “Super cote”. Pariul poate fi plasat singur pe bilet, vestea buna fiind ca eventualul castig se va acorda cash, fara conditii de rulaj. Doar in cazul in care ai deja un bonus activ castigurile obtinute vor fi oferite in bani bonus. Pe acest pariu nu se poate miza decat 1 RON, in cazul in care va fi necastigator cu siguranta pierderea din cont nu se va simti. Asadar, ai toate motivele sa plasezi un astfel de pariu.

Unde gasesc aceasta Super Cota?

  1. Daca nu ai cont la Circus inregistreaza-te aici
  2. Pariuri Sportive
  3. Super Cote (Oferta Sport)
  4. Plaseaza pariul conform caruia in meciul dintre Croatia si Anglia se va marca minim un gol
  5. Castigul este cash, fara conditii de rulaj
Pariaza