Minim un gol in Ajax - Dinamo Kiev la cota 70

Meciul tur din playoff-ul Ligii Campionilor, dintre Ajax si Dinamo Kiev se anunta ca unul atractiv, cu ambele echipe capabile de a marca, astfel ca sansa unui meci alb, fara goluri, este destul de mica, drept pentru care iti propunem sa profiti de cota 70.0 oferita pentru cel putin un gol marcat in acest meci.
cota marita ajax dinamo kiev circus
Excelent
Cu 1 leu pariat poti castiga 70 de lei
Miza maxima 1 RON
Castig maxim 70 RON
Recompensa sub forma de Bani reali
Pariaza
Ajax Amsterdam - Dinamo Kiev
August 22,2018
22:00

Desi Ajax pare favorita, Dinamo Kiev este o echipa care poate surprinde pe orice teren advers. Ne asteptam asadar la un meci deschis, cu atat mai mult cu cat, in toate meciurile jucate pana acum in preliminariile Ligii Campionilor de ambele echipe, s-au inregistrat cel putin doua goluri inscrise pe tabela. Daca nu ai cont inca la casa de pariuri Circus te vei putea bucura de cota 70.0 pentru cel putin un gol in meciul dintre Ajax si Dinamo Kiev. Pentru a beneficia de aceasta cota marita, bifeaza la inregistrare optiunea conform careia doresti sa pariezi pe o cota speciala de 70.0. Dupa ce ai confirmat acest lucru si dupa efectuarea unei depuneri, bineinteles, poti sa plasezi deja pariul avand cota 70.0. Acest gen de pariu il gasesti in sectiunea “Supercote” a categoriei “Oferta sport” de pe pagina cu pariuri sportive a site-ului Circus.

La aceasta cota mult marita nu poti paria decat 1 RON. In cazul foarte putin probabil in care nu se va marca, practic, nu vei avea nimic de pierdut. Vestea cea mai buna este ca eventualul castig (70 RON) se va acorda in bani reali, fara conditii de rulaj. Probabil nu mai are rost sa specificam ca pariul nu poate fi inchis cu optiunea Cash Out.

Cum beneficiez de cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Circus pana miercuri, ora 22:00, bifand la inregistrare ca doresti sa iei parte la promotia cu aceasta cota marita
  2. Efectueaza un depozit
  3. Pariuri Sportive
  4. Super Cote (Oferta Sport)
  5. Plaseaza un pariu pre-live de unde rezulta ca in meciul dintre Ajax Amsterdam si Dinamo Kiev vor fi marcate peste 0.5 goluri
Pariaza