Cota 70 pentru cel putin un gol in Supercupa Europei

Real Madrid si-a adjudecat Supercupa Europei de fiecare data in cele 3 prezente din ultimii 4 ani. Oare o va face si acum, impotriva lui Atletico Madrid? Multa lume ar inclina catre un raspuns afirmativ.
cota marita real madrid atletico madrid circus
Nou
Risc minim, castig decent
Miza maxima 1 RON
Castig maxim 70 RON
Recompensa sub forma de Cash
Pariaza
Real Madrid - Atletico Madrid
August 15,2018
22:00

In fiecare dintre cele 3 Supercupe amintite mai sus Real Madrid a marcat doua goluri in timp regulamentar. Este putin probabil, asadar, ca in partida de miercuri, care va incepe la 22:00, sa nu se marcheze nici macar un gol. In vederea acestui aspect, casa de pariuri Circus vine cu o super-promotie, prezentand cota 70.0 pentru ca in meciul din Estonia dintre Real Madrid si Atletico Madrid sa se marcheze in primele 90 minute. La promotie sunt eligibili toti cei care se vor inregistra la Circus bifand casuta cum ca doresc sa participe la promotia ce ofera cota 70.0.

La aceasta cota marita se poate paria doar 1 RON, sansele de reusita fiind insa foarte mari. Promotia se gaseste pe pagina de pariuri sportive, in lista din stanga, sub denumirea “Super Cote”. Mai interesant este faptul ca eventualul castig se va acorda cash, fara conditii de rulaj. In cazul nefericit in care nu se va marca vei pierde doar 1 RON, pierdere care cu siguranta nu se va simti in contul tau. De altfel, tinand cont de faptul ca eventualul castig se acorda cash, aceasta promotie oferita de Circus este cel mai putin riscanta dintre promotiile tuturor caselor de pariuri.

Cum sa particip la cota marita?

  1. Daca nu ai cont la Circus inregistreaza-te aici alegand la inregistrare ca vrei sa participi la promotia ce ofera cota 70.0
  2. Pariuri sportive
  3. Super cote (Oferta sport )
  4. Real Madrid – Atletico Madrid – peste 0.5 goluri
Pariaza