Profita de cota 70 la gol inscris in Schalke - Bayern

Prima liga din Bundesliga nu a mai adus surprize la titlu in ultimii ani, Bayern Munchen a facut legea si nimeni nu poate sa o mai opreasca. Duelul din deplasarea de la Schalke pare foarte dezechilibrat pentru ca "minerii" au un inceput de sezon extrem de slab.
cota marita bayern schalke circus
Excelent
Pariaza 1 leu pe cota marita pentru 70 de lei cash
Cota marita 70
Miza maxima 1 RON
Castig sub forma de Bani reali
Pentru Clientii noi
Pariaza
Schalke - Bayern
September 22,2018
19:30

Schalke 04 are un inceput de campionat cum nu se poate mai prost, cu 3 infrangeri din tot atatea meciuri, singura scuza a „albastrilor” ar fi ca au intalnit adversari destul de buni din Bundesliga. Bayern e la polul opus cu victorii pe linie chiar si in Champions League, bavarezii nu au avut o deplasare simpla la mijlocul saptamanii la Benfica, dar au reusit sa se impuna cu 2-0. Ultima oara cand Schalke si Bayern ofereau un meci fara goluri se intampla tocmai in 2010 intr-un joc de cupa, de atunci am asistat in general la partide de over.

Campionatul Germaniei este cunoscut pentru numarul ridicat de goluri marcate, in special cand este implicata campioana Bayern. La Circus clientii noi beneficiaza de cota mult marita la minim un gol marcat de 70.0. Adica un castig cash de 70 de lei pentru ca putem paria doar 1 leu pe cota imbunatatita. Nu trebuie sa stiti prea multe despre aceasta oferta, termenii si conditiile sunt simple, practic dupa inscriere intri in pagina promotionala si faci pariul pe meciul din Bundesliga – iar daca pariul foarte simplu este castigator primesti in cont banii fara conditii de rulaj.

Cum profit de cota marita 70

  1. Click aici pentru a deschide un cont la Circus
  2. Intra in pagina ofertei
  3. Pariaza 1 RON pe selectia „Total goluri – peste 0.5” de la Schalke 04 – Bayern Munchen
  4. Daca pariul e castigat primesti 70 RON cash
Pariaza