Minim un gol marcat in Dinamo - Astra este foarte probabil

A doua cea mai proasta aparare din Liga 1, Dinamo, primeste vizita Astrei care este neinvinsa, cei drept are foarte multe egaluri, motiv pentru care conducerea giurgiuvenilor a apelat la un nou antrenor, este vorba de Gheorghe Multescu.
cota marita dinamo astra circus
Excelent
Pariezi 1 RON si castigi 70 RON cash
Cota marita 70
Miza maxima 1 RON
Castig sub forma de Bani reali
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
Dinamo - Astra
September 14,2018
21:00

Vineri de la ora 21:00 in „Stefan cel Mare” are loc confruntarea dintre Dinamo Bucuresti si Astra Giurgiu. Dinamo nu se poate lauda cu un debut prea bun de sezon, in 7 etape a inregistrat 3 victorii, 3 infrangeri si 1 rezultat de egalitate dar cel mai ingrijorator lucru pentru Bratu este ca echipa primeste foarte usor gol, practic in toate cele 4 deplasari dinamovistii au incasat de fiecare data cel putin 3 goluri. Desi este neinvinsa, Astra are doar cu un punct mai mult decat adversara de astazi, asta pentru ca are foarte multe egaluri iar conducerea a decis ca este nevoie de o schimbare la echipa – asa ca au schimbat antrenorul.

Cu o asemenea aparare de partea gazdelor credem ca oferta de la Circus care ofera cota 70.00 pentru cel putin un gol in aceasta partida este foarte buna. Inca un argument pentru goluri este faptul ca in fiecare din precedentele 4 confruntari directe s-au marcat cel putin 2 goluri. Atractia principala a promotiei nu o reprezinta neaparat cota uriasa la peste 0.5 goluri in meci ci faptul ca potentialul castig se ofera in bani reali, nu ca bonus sau freebet.

Cum profit de cota marita?

  1. Deschide un cont nou la Circus de pe acest link
  2. Intra pe pagina promotiei si cauta meciul dintre Dinamo – Astra
  3. Pariaza 1 leu pe optiunea „Total goluri – peste 0.5”
  4. Daca pariul este castigator primesti in cont 70 RON cash, fara conditii de rulaj
Pariaza