Minim un gol in Spurs - Barca ne aduce cota 70

Meciul dintre Tottenham si Barcelona ar trebui sa ne aduca multe goluri, cu o singura reusita putem profita de cota marita la 70.0 in cadrul agentiei online de pariuri Circus.
cota marita tottenham barcelona circus
Excelent
Pariaza 1 RON pe cota marita si castiga 70 RON cash
Cota marita 70
Miza maxima 1 RON
Castig sub forma de Bani reali
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
Tottenham - Liverpool
October 03,2018
22:00

Tottenham a avut un inceput foarte bun sezon insa din etapa a 4-a din Premier League au urmat 3 infrangeri la rand, cu Watford, Liverpool si cu Inter in Champions League. Londonezii nu au stat prea mult cu aceasta stare si au reusit sa lege cateva victorii, suficiente pentru a le ridica moralul inainte de derby-ul grupei B. Barcelona nu a mai avut o perioada atat de modesta de foarte mult timp, daca tot incercam sa le gasim scuze catalanilor dupa egalul cu Girona de acasa iata ca a mai urmat o infrangere cu Leganes si un egal pe Camp Nou contra Athletic Bilbao.

Barcelona a incasat cel putin un gol in fiecare din ultimele 3 meciuri ceea ce ne face foarte increzatori intr-un rezultat pozitiv reusit de Tottenham. Putem asista foarte usor la goluri in aceasta confruntare pentru ca ambele cluburi au atacuri puternice dar uneori apararea nu da cel mai bun randament. La Circus primim cota marita 70 pentru cel putin un gol marcat in Tottenham – Barcelona. Cel mai mare avantaj al acestei promotii este ca eventualul castig este in bani reali, fara niciun rulaj necesar.

  1. Deschide un cont nou la Circus de aici
  2. Intra in pagina promotionala cu cote marite
  3. Pariaza la Tottenham – Barcelona pe „Total goluri: peste 0.5” cel mult 1 RON
  4. Daca pariul este castigator primesti 70 RON cash, fara rulaj
Pariaza