Cota 70.0 pentru minim un gol in Paok vs. Chelsea

Daca nu ai deschis pana acum un cont pe Circus poti face acest lucru acum si poti profita de cota uriasa la peste 0.5 goluri inscrise in confruntarea din Grecia dintre PAOK si Chelsea. Gazdele vor fi sustinute de un stadion plin si vor iesi la joc iar londonezii pot marca in orice moment.
cota 70 la paok chelsea circus
Excelent
Pariaza 1 leu pe cota 70 si castiga 70 de lei cash
Cota marita 70
Miza maxima 1 RON
Castig sub forma de Bani reali
Pentru Clientii noi
Pariaza
PAOK - Chelsea
September 20,2018
19:55

PAOK a fost foarte aproape sa ajunga in grupele Ligii Campionilor insa a fost eliminata de Benfica cu 5-2 la general. In ciuda scorului mare pe noi grecii ne-au impresionat si au aratat un joc foarte frumos pe plan ofensiv, caci in aparare au probleme vizibile. Chelsea a facut un sezon slab in Premier League anul trecut iar acum e nevoita sa joace in Europa League. Cunoastem destul de mult stilul echipelor din Anglia in aceasta competitie, nu se forteaza prea mult pana in fazele eliminatorii. Atmosfera de pe Toumba Stadium va iminge cele doua cluburi la spectacol si la un joc deschis cu faze de poarta si reusite.

Daca ne intrebati pe noi ce am recomanda la acest meci atunci am zice fara ezitare: peste 2.5 goluri sau/si ambele dau gol. Am vazut ca Razvan Lucescu a reusit sa schimbe stilul clasic de joc grecesc cu unul mai iberic, cu pase multe si verticalizari. Probleme sunt insa in aparare pentru PAOK, de care credem ca Chelsea poate profita in orice moment. Cel putin un gol marcat la PAOK cu Chelsea care cota marita 70.0 la agentia Circus. Deschideti un cont nou si pariat un 1 RON din pagina dedicata pe acest tip de pariu iar daca selectia este „verde” primesti 70 RON CASH, fara nicio conditie de rulaj.

Cum profit de cota marita

  1. Deschide un cont la Circus de aici
  2. Din pagina promotionala alege pariul „Total goluri – peste 0.5” de la PAOK – Chelsea
  3. Plaseaza 1 RON pe acest pariu
  4. Daca pariul este castigator primesti 70 RON cash
Pariaza