FCSB vs Rudar: Incaseaza 70 RON cu un pariu de 1 RON!

Joi seara, de la ora 21:30, este programat meciul retur dintre FCSB si Rudar Velenje. In tur stelistii s-au impus cu 2-0.
fcsb
Excelent
1 GOL INSCRIS + 1 RON PARIAT = 70 RON BANI REALI
Cota marita 70.00
Miza maxima 1 RON
Castig sub forma de Bani Cash
Pariaza
FCSB vs Rudar Velenje
August 02,2018
21:30

Una dintre cele mai apreciate oferte pentru pariorii online este cea prezenta la casa de pariuri Circus, prin intermediul careia clientii sai pot incasa 70 RON cu un singur leu mizat, pariind ca se inscrie minim un gol in meciuri in care este aproape imposibil sa nu vezi goluri.

Este acum randul meciului retur dintre FCSB si Rudar Velenje sa participe la oferta. Sansele sa vedem goluri in partida sunt uriase, deoarece slovenii au pierdut cu 2-0 meciul tur si trebuie sa atace inca din primul minut pentru a restabili egalitatea. In aceste conditii, e clar ca ,,ros-albastrii” vor avea multe sanse de a inscrie.

La casele de pariuri, cota normala pentru pariul ,,peste 0.5 goluri in meci” este cuprinsa intre 1.02 si 1.05, semn clar ca vom vedea goluri joi seara.

Iata acum pasii ce trebuie parcursi pentru a castiga 70 ron la meciul FCSB vs Rudar:

  1. Inregistreaza un cont la casa de pariuri online Circus!
  2. Depune minim 50 RON!
  3. Acceseaza oferta speciala (Sporturi->Oferta sport->Supercote->FCSB – NK Rudar)!
  4. Pariaza 1 ron si incasezi 70 RON – BANI REALI, daca se inscrie minim un gol in FCSB vs NK Rudar.

De oferta pot profita cei care respecta pasii de mai sus sau cei care au deja cont, au efectuat prima depunere, insa nu au beneficiat de cota 70.00 pana in prezent.

Pariaza