Cota 70.0 pentru cel putin un gol in Romania - Muntenegru

In toate cele 3 meciuri de pana acum, jucate intre Romania si Muntenegru, s-a inscris cel putin un gol. Romania a aratat ca este intr-o buna forma ofensiva, inscriind de nu mai putin 5 ori in ultimele 2 meciuri amicale, cu Finalnda si Chile. Cel putin un gol marcat iti aduce o cota de 70.0, daca vei profita de oferta casei de pariuri online Circus.
Excelent
Cu 1 RON castigi 70 RON
Miza maxima 1 RON
Castig maxim 70 RON
Castig reprezentat de Bani reali
Pariaza
Romania - Muntenegru
September 07,2018
21:45

Romania si Muntenegru se intalnesc pentru a patra oara in ultimii zece ani, in toate intalnirile precedente, inscriindu-se cel putin o data. Ultima dubla intalnire s-a consumat in preliminariile trecute pentru Cupa Mondiala, cand Romania a obtinut un 1-1 acasa si a fost invinsa cu 1-0 in Muntenegru. De aceasta data, situatia se prezinta mult mai avantajos pentru nationala noastra, care vine dupa o serie de amicale reusite, patru victorii din tot atatea meciuri. Starul muntenegrenilor, Jovetic este inapt pentru acest joc, astfel incat se contureaza un meci in care Romania porneste cu prima sansa. Daca nu ai cont inca la casa de pariuri Circus te vei putea bucura de cota 70.0 pentru cel putin un gol in meciul dintre Romania si Muntenegru. Pentru a beneficia de aceasta cota marita, bifeaza la inregistrare optiunea conform careia doresti sa pariezi pe o cota speciala de 70.0. Dupa ce ai confirmat acest lucru si dupa efectuarea unei depuneri, poti sa plasezi pariul avand cota 70.0. Acest gen de pariu il gasesti in sectiunea “Supercote” a categoriei “Oferta sport” de pe pagina cu pariuri sportive a site-ului Circus.

La aceasta cota marita nu poti paria decat cel mult 1 RON. In cazul foarte putin probabil in care nu se va marca, practic, nu vei avea nimic de pierdut. Eventualul castig (70 RON) se va acorda in bani reali, fara conditii de rulaj. Promotia este valabila o singura data per jucator dupa ce acesta a facut prima depunere pe site. Pariul nu poate fi inchis cu optiunea Cash Out.

Cum beneficiez de cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Circus pana vineri, ora 21:45, bifand la inregistrare ca doresti sa iei parte la promotia cu aceasta cota marita
  2. Efectueaza un depozit
  3. Pariuri Sportive
  4. Super Cote (Oferta Sport)
  5. Plaseaza un pariu pre-live de unde sa rezulte ca in meciul dintre Romania si Muntenegru vor fi marcate peste 0.5 goluri
Pariaza