Cota 6.00 pentru Manchester United in returul cu Sevilla


In Spania a fost 0-0, la capatul unui meci dominat clar de Sevilla

Remiza alba din tur se datoreaza in mare parte lui David De Gea, portarul lui Manchester United, care a avut o prestaţie excelentă, reusind de mai multe ori sa nu primeasca gol, chiar si in situatii de 1 la 1, cu adversarii directi. A fost 25-6 pentru Sevilla la ocazii de gol si 8-1 la suturi pe poarta, insa ,,autobuzul” lui Jose Mourinho a rezistat eroic.

In aceste conditii, United porneste cu prima sansa la calificare, atat datorita acestui 0-0 din tur, cat si faptului ca, pe teren propriu, ,,diavolii rosii” sunt extrem de redutabili, pierzand un singur meci din ultimele 21 (1-2 in fata lui Manchester City).

Deschide cont la Betfair de pe acest link special si beneficiezi de cota 6.00 pentru victoria lui Manchester, in loc de 1.65 (cota normala).

BetfairVictoria gazdelor iti poate aduce 300 RON

Pariază acum

Cum beneficiem de oferta

  1. Acceseaza promotia pe site-ul www.betfair.ro
  2. Inregistreaza un cont de pariuri online folosind codul bonus ”ZFBNBN
  3. Plaseaza in sectiunea SPORTSBOOK un pariu simplu, pre-meci, pe victoria lui Manchester United în partida cu FC Sevilla de marți, 13 martie 2018, ora 21:45, la cota afisata pe site
  4. Maxim 50 RON pot fi folositi pe cota speciala

Informatii necesare

  • Daca pariezi suma maxima, 50 RON, si United se impune in primele 90 de minute, vei primi 300 RON (miza inapoi, iar profitul sub forma de FREEBET)
  • Pentru a fi transformat in bani reali, FREEBETUL primit trebuie rulat o singura data, pe cote de minim 1.20, in termen de 30 de zile
  • In urma unui pariu castigator, plasat cu FREEBET, poti primi doar profitul, nu si miza. Asadar, daca pariezi FREEBETUL de 250 RON pe o cota de 3.00 si biletul iti ,,iese”, vei primi in cont doar 500 RON (nu 750, asa cum ar fi fost in cazul in care ai fi mizat bani reali)

Pariaza la cota 6.00 pe ,,diavolii rosii” !