Cota 50 pentru victoria Portugaliei in optimile Campionatului Mondial

Ne aflam in faza optimilor de finala de la Campionatul Mondial, acolo unde, desi am avut parte de multe rezultate surpriza, multe dintre echipe si-au pastrat statutul de favorita, calificandu-se in aceasta faza. Este si cazul Uruguayului si Portugaliei, care alcatuiesc a doua optime de finala a turneului final. Meciul va incepe sambata, 30 iunie, ora 21:00, pe Kazan Arena.
Popular
Cu doar 10 RON poti castiga 500 RON
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza

In vederea acestei partide, casa online Netbet iti propune sa plasezi un pariu la cota 50.0 pe succesul Portugaliei in timp regulamentar. Pur si simplu, inregistreaza-te la Netbet pana la ora meciului utilizand codul “COTA50” si efectueaza un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un pariu pre-live pe victoria Portugaliei in 90 minute contra Uruguayului.

Cel mult 10 lei se iau in calcul la aceasta cota marita, asta insemnand ca daca Portugalia se va impune in timp regulamentar vei primi  cel mult 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash imediat, in vreme ce restul ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore. Bonusul trebuie pariat de 4 ori la cote minime de 1.6 in termen de 7 zile de la creditare, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana sambata, ora 21:00, utilizand codul COTA50
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin metodele Skrill sau Neteller
  3. Sport
  4. Fotbal Cupa Mondiala (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Portugaliei in timp regulamentar
  6. Vei obtine cel mult 500 lei daca pariul va fi castigator
Pariaza